Ugrás a tartalomra

Chili TV a MinDig TV Extra kínálatában

Chili TV új logo2017. április 1-jén a MinDig TV Extra kínálatában, a Családi csomagban elérhetővé válik a TV2 Média Csoport érdekeltségébe tartozó Chili TV.

Mint korábban már beszámoltunk róla, a hónap végével búcsúzik a földfelszíni digitális platfomtól a TV Paprika, helyére pedig az eddig csak titokzatosan körülírt ("hasonló tartalmú és tematikájú csatorna (tematikus gasztro csatorna)") Chili TV érkezik, már ha ez marad a neve, hiszen eltiltották ennek használatától (lsd kapcsolódó híranyagok). Feltételezhető, hogy az AH azért írja titokzatosan körül az érkező csatornát, mivel az új nevet kap, melyet még nem kívánnak vagy ismeretének hiányában még nem tudnak nyilvánosságra hozni (vagy amíg el nem érik valamilyen módon, hogy mégis használhassák a Chili TV elnevezést). Annyi biztos, hogy hivatalosan (ÁSZF) Chili TV néven listázza az érkező csatornát az AH.

A saját gyártású tartalmak mellett (pl: Ízes Élet - Négykezes, Kézzel Írott Receptek) a Chili TV programjában számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott