Ugrás a tartalomra

Csúcsfutball a közmédia sportcsatornáján

MTVA logoHosszú évek után újra Bajnokok Ligája a közmédiában! Az európai csúcsfutballt jelentő kupasorozat legizgalmasabb és leglátványosabb mérkőzései az M4-en láthatóak nyártól!

Az MTVA rendelkezik a keddi és a szerdai játéknapok első választási jogával, így garantáltan az M4-en láthatóak majd az elsőszámú európai kupasorozat legnagyobb rangadói. A futballrajongók ráadásul az élőben sugárzott mérkőzések után kedden és szerdán is megnézhetnek 1-1 mérkőzést felvételről, a Bajnokok Ligája döntőjét pedig kizárólag a közmédiában láthatják majd. A keddi és szerdai játéknap után az M4-en jelentkezik majd az összefoglaló, így egyetlen gólról sem maradhat le, aki a közszolgálati sportcsatornát választja.

Eddig két alkalommal sikerült magyar csapatnak bejutnia a Bajnokok Ligája főtáblájára, remélhetőleg ez a szám hamarosan növekedni fog. Ha így lesz, a magyar együttes mérkőzéseit kizárólag az M4-en követhetik majd a nézők.

Az európai futballszezon nyitóünnepének is szokták említeni az UEFA Szuper Kupát, amelyen a Bajnokok Ligája győztese méri össze erejét az Európa Liga friss címvédőjével. A tárgyalásoknak köszönhetően ezt a rangos eseményt is az M4 sugározza az elkövetkező években.

Nyártól tehát a közmédia sportcsatornáján találkozhatnak a legnagyobb futballsztárokkal, így például Lionel Messivel vagy Cristiano Ronaldóval. Olyan csapatokat csodálhatunk majd hétről-hétre, mint az FC Barcelona, a Bayern München vagy éppen a Real Madrid.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott