Ugrás a tartalomra

Da Vinci Learning a DIGI kínálatában

Da Vinci Learning logo2016. május 27-től a Da Vinci Learning tematikus csatornával bővült a DIGI televíziós kínálata.

A DIGI digitális vezetékes (Budapesten a 762MHz-en, egyéb szolgáltatási terület esetében érdemes a szolgáltató weboldalán tájékozódni) és műholdas (Intelsat 10-02, 12607H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK) előfizetői számára is elérhetővé vált a magas minőségű, oktató tematikájú programokkal rendelkező Da Vinci Learning csatorna.

A Da Vinci Learning elsődleges célja, hogy az egész család számára, gyerekeknek, szülőknek és felnőtteknek is kínáljon programokat. A tematikusan szervezett oktató csatornán a gondosan kiválasztott programok garantálják az érdekes, nem erőszakos tartalmú műsorokat, melyek a legkisebbek számára is megfelelőek.

A Da Vinci Learning otthonunkat a tanulás laboratóriumává varázsolja. A lenyűgöző kísérleteket együtt végezhetik el a szülők és gyerekek, izgalmas utazásokat tehetnek térben és időben és olyan közeget hoz létre, melyben az egész család átélheti a tanulás kalandjait.

A Da Vinci Learning filozófiája az észrevétlen tanulás köré épül. Műsorai az aktív részvételt támogatják, ahelyett, hogy a néző passzív résztvevője a képernyőn látottaknak. Műsoraival érthetővé teszi a tudományos elméleteket, felkelti a nézők kíváncsiságát, és beszélgetésre ösztönözi a családokat, és lehetőséget teremt, hogy együtt fedezzék fel a világegyetem rejtelmeit. Célja a nézők kíváncsiságának felkeltése, és az, hogy lehetőséget nyújtson arra, hogy mindezt a gyakorlatban is kipróbálhassák.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott