Ugrás a tartalomra

DIGI műholdas beltéri egységek szoftverfrissítése

DIGI logoA DIGI Kft a műholdas előfizetői boxokat új szoftverekkel látja el, amelynek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válnak a csatorna-beállítási folyamatok. A műholdas beltéri egységek szoftverfrissítése azért vált szükségessé, mert korábban számos hibabejelentés, illetve reklamáció érkezett a csatornalista kezelésével kapcsolatban, valamint az újonnan bekerülő műsorcsatornák lekeresését illetően.

A szoftverfrissítés eredményeként a DIGI Kft. kínálatában megtalálható csatornák tematikus csoportokba rendezve lesznek elérhetőek az Ügyfelek számára.

A műholdas beltéri egységeken végrehajtott szoftverfrissítés további előnyei:

  • a DIGI Kft. által továbbított, valamint a csatornakiosztásban megtalálható csatornák tematikus válogatás szerint rendeződnek a könnyebb és átláthatóbb keresés érdekében
  • a csatornák tematika szerinti rendezése a fogyasztói szokásoknak megfelelően lett kialakítva
  • a csatornák egyéni sorrendjét a „Kedvencek” menü szerkesztésével lehet kialakítani
  • új műsorcsatorna megjelenéséről Ügyfeleink azonnal értesítést kapnak és bármilyen keresési folyamat nélkül bekerülnek a tematikájuknak megfelelő csoportba
  • a gyári beállítás nem változik, ezért bármilyen hiba esetén visszaállítható az eredeti csatornalista

A DIGI Kft felhívja Ügyfelei figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítja.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott