Ugrás a tartalomra

DIGI Sport csatornák a MinDig TV Extra kínálatában

DIGI Sport logo2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna 2014. október 1-jétől bekerül a MinDig TV Extra kínálatába, szeptember 30-ig pedig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva.

A közeljövőben tovább bővül a MinDig TV Extra kínálata, 2014. augusztus 1-jétől a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A DIGI Sport 1 csatorna a D jelű, míg a DIGI Sport 2 az E jelű országos multiplexen kap helyet. A két cég megállapodása alapján mindkét csatorna szeptember 30-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára meg lesz nyitva, október 1-jétől pedig a DIGI Sport 1 bekerül a MinDig TV Extra szolgáltatás Alapcsomagjába, míg a DIGI Sport 2 egy újonnan induló tematikus csomagban kap helyet.

2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről várhatóan 55-re emelkedik. A tervek szerint az Antenna Hungária az új csatornakiosztást és a szerződéses feltételeket augusztusban fogja publikálni.

A DIGI Sport csatornái olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkeznek, melyekkel könnyen megmagyarázható a DIGI Sport jelmondata: „Mindenünk a sport!”
A DIGI Sporton mindenki megtalálja a kedvére való tartalmat, legyen szó egy UEFA Bajnokok Ligája vagy Európa Liga mérkőzésről, egy Barclays Premier League angol rangadóról, a TIM Serie A vagy a Ligue 1 legizgalmasabb meccseiről, egy szédületes MotoGP-, Indycar- vagy NASCAR-futamról, de akár egy férfi kosárlabda Euroliga-meccset, egy Diamond League atlétikai versenyt vagy egy ATP 1000-es tenisztornát is végigszurkolhatnak a nézők. A DIGI Sport ezen jogok megszerzésén túl, kiemelten fontosnak tartja a magyar érdekeltségű sportesemények képernyőre tűzését is, így például itt láthatók a vízilabda OB1 közvetítései mellett a Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseken az MKB-MVM Veszprém és a PICK Szeged csapata, illetve az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában pedig a sorozatban két BL-trófeát begyűjtő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzései.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott