Ugrás a tartalomra

A Digi Sport elviszi az olasz futballt

DIGI Sport logoA következő két idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.

Az RCS & RDS távközlési cég, a Digi Sport csatorna tulajdonosa pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy az MP & Silva nemzetközi média és marketing társaságtól megvásárolta a Serie A exkluzív közvetítési jogait Magyarország, Románia és Szlovákia területére a 2010-2011-es és a 2011-2012-es szezonokra.

"A Serie A az egyik legerősebb labdarúgó-bajnokság a világon, itt játszik számos kiváló kelet-európai labdarúgó is. Örömmel tölt el bennünket, hogy az RCS & RDS, a Digi Sporton keresztül a Serie A hivatalos közvetítője lett - jelentették ki a társaság képviselői. - Tisztában vagyunk a Serie A iránti kiemelt érdeklődéssel a magyarországi, romániai, és szlovákiai előfizetőink részéről, ennek érdekében a bajnokság mérkőzéseinek minél teljesebb körű közvetítését tűztük ki célunkként a Digi Sport csatornán, így lehetővé téve, hogy a sportszeretők kedvenc csapataiknak és labdarúgóiknak szurkoljanak."

A Digi Sport egyéb kiemelt labdarúgó-mérkőzések magyarországi közvetítési jogával is rendelkezik, így Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókat is ad a csatorna. Az olasz bajnokik 2000-től a Sport TV műsorán szerepeltek.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott