Ugrás a tartalomra

DIGI Sport és DIGI Sport Plus - azonos feltételekkel mindenki számára

DIGI Sport Plus logoA jelenleg országosan már közel 33%-os elérésű DIGI Sport csatorna 2011. március 14-én elindította társcsatornáját DIGI Sport Plus néven. Az idén második évfordulóját ünneplő DIGI Sportot bár futballprofilú sportadóként ismerhették meg a nézők, mostantól azonban a DIGI Sport Plus révén lehetővé válik, hogy más sportágak élő közvetítései is tágabb teret kapjanak mindkét csatornán. Így a DIGI Sport Plus indításával megduplázott platformmal, műsorra kerülhetnek a tenisz, a motorsportok vagy akár az atlétikai illetve egyéb, hasonlóan nagy érdeklődésére számot tartó sportesemények is.

Az újonnan induló tévécsatorna - hasonlóan elődjéhez - ugyanazon feltételekkel érhető el bármely hazai műsorelosztó számára. A DIGI Sport 2009-es indulása óta megduplázott eléréssel, a DIGI csatornakínálatán kívül már több, mint 100 további szolgáltató hálózatán található meg, amely jelenleg 1 200 000 háztartás lefedését jelenti. Következésképpen a tévécsatorna értékesítési politikáját tekintve környezete felé nyitott, így adva szabad teret kivétel nélkül minden szolgáltató számára. Célja ugyanis, hogy az akár társadalmi összekovácsoló erőként is hatással bíró sport iránti elhivatottságát megossza és mindenki számára széles körben eljuttassa.

A sport mindenkié alapelv tehát nem csak a programkínálat tartalmi és szerkesztési vonatkozásaiban, hanem a terjesztési feltételek tekintetében is igaz. Minden szolgáltató számára - háztartásszámtól függetlenül - azonos feltételekkel érhető az UEFA Bajnokok- és Európa Ligája, a Ligue1, a Liga Zone Sagres Portugál bajnokság, a Barclays Premier League, az olasz TIM Serie A valamint a MOTO GP közvetítési jogait birtokló DIGI Sport illetve az új, változatos tartalmakkal rendelkező DIGI Sport Plus is.

Az új tévécsatorna indulásával szinte egyidejűleg a DIGI Sport a férfi-női kézilabda BL közvetítését is műsorára tűzi, melyet a nézők - a mostanra már sokak által elérhető - első DIGI Sport csatornán kísérhetnek figyelemmel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott