Ugrás a tartalomra

Díjnyertes sorozatokkal érkezik a FOX

FOX logoA világ legnépszerűbb sorozatai, a legújabb évadok bemutatói,  a legnagyobb stúdiók alkotásai. A FOX csatorna magyarországi debütálásával először kerülnek magyar nyelven bemutatásra olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája, vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

A világ vezető, általános szórakoztató csatornája, a FOX 2014. február 4-én érkezik Magyarországra, és elsőként a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjában lesz elérhető. Az új csatorna indulása a FOX International Channels stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte, a régióban méltán népszerű National Geographic Channel és a NatGeo Wild csatornák mellett.

A FOX csatorna a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozza a magyar nézőknek, mint a 24: Live another day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével. Ezen kívül a csatorna műsorán látható lesz még a hazánkban is ismert sorozat, az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve. A nézők a FOX International Channels dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak: bemutatásra kerülnek az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, a Luxus orosz kivitelben, valamint a Légy férfi!. Mindemellett megtekinthetik a legjobb hollywoodi filmeket is, közkedvelt sztárok főszereplésével. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható.

A FOX hangja a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház igazgatója, Crespo Rodrigo: „Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy rám esett a FOX választása. Ez számomra egy újfajta szakmai kihívás, itt ugyanis nem egy sorozatszereplő bőrébe kell bújnom, mint a szinkronnál, hanem egy-egy filmelőzetes vagy ajánló során azt kell hangban visszaadnom, amit maga a csatorna képvisel. Érdekes és újszerű feladat. Nagyon várom már a csatorna indulását, személy szerint leginkább a Da Vinci démonai sorozat érdekel” – nyilatkozta a színművész.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott