Ugrás a tartalomra

Discovery Channel a DIGI műholdas kínálatában

Discovery Channel logoNégy év és egy hónap kihagyást követően 2016. december 30-án a TLC csatornát követően a Discovery Channel is ismét elérhetővé vált a DIGI műholdas kínálatában.

2012. november 20-án búcsúzott a DIGI műholdas platformjától a Discovery Channel, majd november 29-e után már csak az időközben felvásárolt Eurosport csatornákkal volt jelen a médiaszolgáltató a kínálatban. 2016. december 30-án - a TLC csatornát követően - visszatért a kínálatba a Discovery Channel.

A Discovery Channel a tényszerű szórakoztatás legmeghatározóbb szereplője. Modern és dinamikus programkínálata az élet teljességét mutatja be ismeretterjesztő műsorain keresztül. A csatorna minőségi programjai szenvedélyt, kalandot és izgalmat nyújtanak nézőinek, bemutatva a világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket.

Azok számára kínálunk érdekfeszítő, új élményeket, akik kíváncsiak az őket körülvevő világra, akiket lenyűgöz bolygónk változatossága és a lebilincselő emberi történetek. Hőseink különleges, mégis hús-vér emberek, akik vágyaikat követik, és ezáltal inspirálnak minket.

A Discovery Channel a Discovery Networks vezető csatornája, mely a világ első számú non-fiction média vállalata.

Vételi paraméterek (DIGI Smart Cam felhasználók számára): Intelsat 10-02, 12563H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Kaon beltéri egységen 51., Hyundai beltéri egységen 38. programhely.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott