Ugrás a tartalomra
M3 logo

Drasztikusan csökkent az M3.hu adásának elérhetősége

Az androidos telefont vagy tabletet használók már egy ideje nem tudják telepíteni az M3.hu alkalmazást, mert hogy már nincs ilyen ezen készülékekre.

 

Nem hogy bővülne, hanem szűkül azok köre, akik kényelmesen nézni tudják az online M3.hu műsorát, hiszen az androidos telefon vagy tablet készüléket használók számára már egy ideje nem érhető el az M3.hu alkalmazás telepítése az áruházból.

 

Akik már korábban telepítették, jelenleg még tudják használni az applikáció 0.4.0 verzióját (minimum android 5.0 operációs rendszert futtató telefon/tablet készüléken), amiben azért sok köszönet nincs, hiszen ebben nem működik a műsorújság funkció, és a kép tetején egy széles fekete csík látható az "élő" adás esetén, csak a "Visszajátszás" funkció használatakor élvezhetjük a teljes képterjedelmet.

 

Elvileg már elérhető egy Android TV-s verzió, M3.hu - Android TV elnevezéssel, melyet alig néhány kiváltságos tv-típuson lehet futtatni (bár még nem sikerült olyannal beszélni, aki ezt meg tudta volna tenni), az áruház tanúsága szerint a telepítések száma 0+), verziószáma 1.0.5, a korábbi fejlesztői megjelölés (MTVA) megváltozott, ennek esetében: MTVA Digitalizacios Muhely Kft.

 

A szolgáltatás weboldalán továbbra is hosszasan, több menüpontban is tárgyalják az andoid telefonos applikáció és a Chromecast közös használatát, okafogyottan.

 

Frissítés: december 22-én ismét elérhetővé vált az alkalmazás az áruházban, 0.5.2 verziószámmal. A korábbi, 0.4.0 verzió nem frissíthető erre, tehát azt a telepítés előtt érdemes eltávolítani, majd az újat az áruházból beszerezni. A fejlesztő ennek esetében is az eddigi MTVA helyett az MTVA Digitalizacios Muhely Kft. A korábban említett hiba és hiányosság a frissített alkalmazásban sem került javításra/pótlásra. Cserébe újabb hiba is jelentkezik, a telefon beállításától függő idő elteltével a kijelző elsötétedik, így nem élvezhető folyamatosan a műsor.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott