Ugrás a tartalomra
M3 logo

Elindult az M3 internetes adása

2019. május 1-jén az M3 új korszakába lépett. A klasszikus tévécsatorna helyett olyan online platform indult, mely nagyobb teret enged az egyéni nézői ízlésnek és érdeklődésnek.

 

Az új struktúrában bárki szabadon választhat a kínálatból adott időkeretben, azaz mindenki maga döntheti el, hogy a kínálatból mely műsorokat és mikor szeretne megtekinteni. Adást követően 8 óráig visszajátszható, illetve adás előtt 2 órával már indítható a választott műsorszám.

 

Ez a technológiai rugalmasság nem befolyásolja hátrányosan a tartalmi oldalt, a továbbiakban is a megszokott színvonalon és az M3-ra jellemző kulturális értékekkel és tartalmakkal jelentkeznek.

 

Az internetes sugárzás minden értelemben Adáshibával (tv film) indult, hiszen ez volt megadva kezdő műsorszámnak, de persze adáshiba miatt nem ment, és az "adás előtt 2 órával" funkció sem működött, a normális működés 08:25 körül állt be. Az adás csak magyar- és környező országok (kivéve Ukrajna) IP címeiről nézhető (geo-blocking). A tervek szerint az M3 csatorna hamarosan elérhető lesz alkalmazás formájában is android, iOS és okostelevízió készülékekre, de jelenleg csak böngészőből nézhető, illetve átküldhető TV képernyőre, Chromecast használatával.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott