Ugrás a tartalomra

DTH szolgáltatást indít a BTel

BTel logoJúniustól indítja műholdas (SAT) televíziós szolgáltatását az ország teljes területén a Business Telecom Kft (BTel). A hazai tulajdonban álló BTel új szolgáltatását egyéves felkészülési időszakot követően, mintegy 300 millió forintos beruházás keretében indítja el. A BTel célja, hogy meglévő szolgáltatáscsokrát teljes lakossági kommunikációs termékpalettává bővíthesse ki a beruházással.

A június 6-tól a szélessávú internet-szolgáltatáshoz, a vezetékes telefonhoz, a mobilinternethez, valamint a szélessávon elérhető további szolgáltatásokhoz (például az IPTV) társuló új terület, a műholdas televíziózás erősíti tovább a BTel vezeték nélküli technológiai fókuszát, miközben jól illeszkedik a cég folyamatosan bővülő termékkörébe.

„Az új szolgáltatás kiemelt szerepet kap a cég portfóliójában: a 2011-es évre nagyságrendileg tízezres új előfizetői táborra számítunk" - mondta el Takács Krisztián, a BTel ügyvezető igazgatója. A bővülő szolgáltatás-portfólió további előnye, hogy új, „3 az 1-ben" csomagok jelennek meg a kínálatban - tette hozzá az ügyvezető.

A telekommunikációban évtizedes tapasztalattal rendelkező hazai magánszemélyek által alapított BTel saját mikrohullámú adatátviteli hálózatot épített ki, melyet folyamatosan bővít, továbbá a vezeték nélküli technológiák kihasználására és továbbfejlesztésére koncentrál. A BTel 2010 júliusa óta a Vodafone stratégiai partnere a mobil szélessávú internet-szolgáltatásban. Az öt éve klasszikus KKV-adottságokkal induló cég országos szinten stagnáló méretű ügyfélbázis mellett is folyamatos ügyfélszám-növekedést tud felmutatni.

A BTel műholdas TV-szolgáltatása, mely gazdag csomagkínálattal és számos HD csatornával kerül a piacra, az Eutelsat Eurobird 9A és az Eutelsat Hotbird műholdjairól lesz fogható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott