Ugrás a tartalomra

E! Entertainment a DIGI műholdas kínálatában

E! Entertainment logo2016. december 30-án a DIGI műholdas kínálatában elérhetővé vált az E! Entertainment csatorna.

A Universal Channel kivezetését követően az E! Entertainment csatorna vált az NBC Universal zászlóshajójává a magyar piacon, ez került be most a DIGI műholdas kínálatába, SD minőségben.

Az E! Entertainment csatorna az NBC Universal család tagja, a világon közel 100 millió háztartásban érhető el. Az E! Entertainment Channel a szórakoztatóipar és a valódi világsztárok csatornája egy különleges utazásra invitálja a nézőket, ahol betekintést nyerhetnek a legelbűvölőbb emberek, a legnagyobb események, a legújabb divatirányzatok, a legfrissebb trendek és a naprakész hírek világába.

Az E! az egyetlen olyan, főként fiatal nőket megcélzó tévécsatorna, amely 24 órán keresztül mutatja be a sztárvilág és a pop kultúra legmeghatározóbb történéseit. Az E! egyedülálló tartalmat közvetít, beleértve olyan jól ismert és vadonatúj műsorokkal, mint a Wags, a K, mint Kardashian, a House of DVF,  az I am Cait, vagy a Fashion bloggers. Látogasson el a vörös szőnyeg varázslatos világába az E! kínálatával!

Vételi paraméterek (DIGI Smart Cam felhasználók számára): Intelsat 10-02, 12563V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Frissítés: jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a csatorna hazai kínálatba kerülésére még várni kell, egyelőre csak a román csomagban érhető el!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott