Ugrás a tartalomra

Egy éves a SuperTV2

SuperTV2 logo2013. november 2-án egy éves születésnapját ünnepli a SuperTV2. A TV2-csoport legfiatalabb csatornája ezen a napon különleges műsorfolyammal kedveskedik a nézőknek.

Egy évvel ezelőtt, 2012. november 2-án kezdte meg a sugárzást a TV2-csoport legújabb csatornája. A SuperTV2 azóta számos sikeres, saját gyártású műsorral szórakoztatja a nézőket, és megkerülhetetlen szereplője lett a televíziós piacnak. Tavaly novemberi indulása óta a SuperTV2 lefedettsége 25%-kal nőtt, a csatorna immár a magyar háztartások 62%-ában elérhető. A SuperTV2 ismertsége a legfrissebb kutatási adatok szerint már megközelíti a 80 százalékot. A TV2-csoport legfiatalabb csatornája nézettségben is kiemelkedő eredményeket ért el, legsikeresebb műsorai az elmúlt évben elsősorban a helyi gyártású produkciók voltak, mint például A Nagy Duett, a Jóban Rosszban, a Hal a tortán, valamint az új őszi műsorok: a Kasza! és a Pimasz úr Ottalszik.

Az első születésnap alkalmából - rendhagyó módon - maga az ünnepelt ajándékoz: különleges műsorfolyammal lepi meg hűséges nézőit a csatorna. November 2-án, szombaton 17:45-től a Hal a tortán tavalyi, nagy sikerű Halloween különkiadása lesz műsoron, melyben Bangó Margit, Lakatos Márk, Zsidró Tamás, Rákóczi Feri és Hargitai Bea mutatják meg főzőtudásukat. Nem maradhat ki az ünnepi műsorrendből a népszerű Pimasz úr Ottalszik sem. Papp Gergő sztáros estéiből egy ötven perces válogatás műsor készült, amely 19 órakor kezdődik. A Tények után Kasza Tibié a terep, akinek show-jából szintén egy Best of adás kerül képernyőre, 20:30-kor. Az ünnepi műsorfolyamot 22:10-től a szuperizgalmas Watchmen - Az őrzők című amerikai akció sci-fi zárja. A műsorok közt is számíthatnak meglepetésre, akik a SuperTV2-re kapcsolnak: A Nagy Duett legemlékezetesebb dalai színesítik majd az összekötő blokkokat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott