Ugrás a tartalomra

Egy hónap ajándék moziélményt kínál a UPC Direct

UPC Direct logoIdén ősszel rendkívüli moziélmények várnak a UPC Direct előfizetőire, a szolgáltató új, különleges ajánlatainak köszönhetően. A műholdas televíziószolgáltató ugyanis lehetőséget nyújt új ügyfelei számára, hogy egy hónapig díjmentesen kipróbálják a UPC Direct prémium csomagjait, és ezután dönthessék el, melyikre szeretnének előfizetni a próbaidőszak lejárta után.

A hűvösebb időjárás beköszöntével sokan otthon, a kényelmes nappaliban, egy jó meleg takaróba burkolózva, filmnézéssel töltik szabadidejüket. Ezt felismerve kínál a UPC Direct kiemelkedő moziélményeket őszi kampányában. A televíziós szolgáltató október 3-tól egy hónapos ajándék próbaidőszakot kínál, amelynek keretében akár 3 prémium csomag 12 csatornáját is élvezhetik az érdeklődők.

A UPC Direct lehetőséget biztosít a Combo csomagokra, illetve a Medium HD TV, és a Plus HD TV szolgáltatásokra újonnan előfizetőknek, valamint akár a Combo csomagokra váltó meglévő ügyfeleinek is, hogy kipróbálják a prémium TV csomagok (HBO MaxPak, FilmBox Pak, Active Pak) csatornáit, és eldöntsék melyiket szeretnék a későbbiekben is igénybe venni. Az előfizetők maguk választhatják ki, hogy a 3 közül mely csomagokat szeretnék 1 hónapig kipróbálni, csak az egyiket, kettőt, vagy akár mind a hármat. Az egy hónapos tesztidőszakot követően a csomagok elérhetősége automatikusan megszűnik, így az előfizetőknek nem kell észben tartaniuk a lemondás esedékességét.

Az ősz azonban nem csak az egy hónap ajándék mozizásról szól, hanem kedvezményes csomagárakat is jelent az előfizetők számára. A különleges ajánlatok a HD csatornákkal kibővített TV alapcsomagokra, illetve a TV, internet és telefon szolgáltatást is kínáló Combo csomagokra előfizető új ügyfelek számára érhetők el.

A prémiumcsomagok rengeteg izgalmas programot kínálnak az elkövetkező hónapokban a tévénézők számára. Az HBO csatornái számos sorozatpremierrel jelentkeznek. Október elején Sir Anthony Hopkins és Ed Harris meginvitálja Önöket Westworldbe, ahol minden titkos álma valóra válhat az odalátogató vendégeknek. A Sarah Jessica Parker által megformált karakter köré épülő Válás című sorozat egy válás tragikomikus helyzeteit mutatja be. Jude Law és Diane Keaton főszereplésével érkezik Az ifjú pápa, amely a legfiatalabb amerikai pápáról szól, akinek újító ötleteit nem nézi jó szemmel a római egyház néhány vezetője. November 6-án érkezik a hazai gyártású Aranyélet második szériája.

A FilmBox kiemelkedő filmkínálata mellett érdekes sorozatokkal is jelentkezik ősszel. A két híres sorozatot - Doctor Who és Sherlock – is jegyző forgatókönyvíró új szériával jelentkezik: A Jericho egy özvegy és két gyermekének a családfő halála utáni történetéről szól. Októberben folytatódik a Bűnök és előítéletek című sorozat a második évaddal, amely az amerikai társadalom aktuális problémáit mutatja be. A sorozatok mellett a mozifilmek is fontos részei lesznek az őszi programkínálatnak: bemutatásra kerül majd a Vizsga két személyre című vígjáték Portia Nathan, Paul Rudd és Nat Wolff főszereplésével, illetve Adam Sandler új komédiája, a Cipőbűvölő is megtekinthető lesz a mozicsatorna októberi kínálatában.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott