Ugrás a tartalomra

Egy hónapon át három kódolatlan csatorna a UPC Direct előfizetőinek

A UPC Direct idén számos alkalommal lepte meg ügyfeleit kódolatlan időszakokkal, akik így előfizetői csomagtól függetlenül követhették a legkülönfélébb TV műfajok klasszikusait és rengeteg premier műsort is. Most pedig egy egész hónapig lesz díjmentes az AXN és a Sony két csatornája, november 1-től.

 

A krimi műfaj szerelmesei kétszer annyira örülhetnek, ugyanis kedvenc krimisorozataik egyike, az NCIS Los Angeles most duplarészekkel érkezik a nappalijukba. A sorozat 9. évada minden csütörtökön este 9 órakor látható az AXN műsorán. Ha jobban szeretik a drámát és szívesen betekintést nyernének a New York-i aukciós házak ragyogó homlokzata mögött megbúvó intrika és bűn világába, akkor ugyanezen a csatornán novemberben ezt is megtehetik: A lopás művészete (The Art of More) országos TV premierjét minden hétfőn 9 órakor szintén dupla részekkel láthatják a nézők.

 

Minden vasárnap este 9 órakor a Marvel univerzum rajongói örülhetnek, ugyanis ezeken az estéken a Pókember filmek egy-egy, régebbi és újabb darabját vetíti az AXN csatorna.

 

Emellett az AXN csatornán megnézhetik az Agymenők akcióban (Scorpion) című sorozat TV premierjét is. A történet szerint a 197-es IQ-jú Walter O’Briant és különc zsenikből álló csapatát beszervezi az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma, hogy segítsenek megoldani a világ legmodernebb technológiai fenyegetéseit. A „kocka” géniuszok persze nem éppen hétköznapi megközelítésekkel dolgoznak és a mindennapokat is máshogy élik meg. Az Agymenők akcióban 4. évadának tévés premier epizódjai minden péntek este 9-kor láthatóak a 48-as csatornahelyen, dupla részekkel.

 

Szintén dupla adagolásban és országos TV premierrel jelentkezik a Sony Max csatorna, ugyanis minden vasárnap este 8 órakor Az elnök embere (Madam Secretary) című nagy sikerű politikai dráma sorozat első évadát tekinthetik meg a nézők. A történet nyomon követi Elizabeth McCord, az Egyesült Államok külügyminiszterének életét, ahogy a család és a munka közt egyensúlyozva igyekszik megállni a helyét.

 

Ha pedig lazább kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki november 24-én, szombaton este 7 órakor A házinyuszi (House Bunny) című vígjátékot a Sony Max csatornán! A történet szerint miután a Playboy lány Shelley-t kirúgják a Playboy villából, a véletlenek szerencsés összjátéka folytán végül egy főiskolai kollégiumban talál munkát, ahol elvállalja a legkevésbé népszerű lánycsoport felkészítését a nagybetűs „Életre”. A jó tanuló diákok kezdetben vonakodnak a platinaszőkeségtől, majd rájönnek, hogy ő lehet az egyetlen esélyük a többi házzal szembeni versenyben és a kollégiumi csoportjuk támogatásának megtartására.

 

A Sony Movie Channel sem hagyja unatkozni nézőit és örömmel csatlakozott a kódolatlan hónaphoz. Akik élnek-halnak az akciódús, kódfejtéssel megspékelt kalandokért, érdemes november 5-én hétfő este 9-kor az 50-es csatornahelyre kapcsolniuk, ahol Robert Langdonnal kideríthetik, hogyan függ össze a Louvre-i kurátor meggyilkolása az Opus Dei és a Sion testvérei egyházi rendek évszázadok óta tartó harcával a Da Vinci Kód című klasszikusban.

 

Akik pedig egy kis nosztalgiára vágynának és egy régi nagy kedvenc filmet néznének meg, november 26-án este 9-kor is kapcsoljanak mindenképpen a Sony Movie Channelre, hiszen ekkor a Charlie angyalai című filmet láthatják, illetve november 30-án délután 6:45-kor a Christian Bale-féle 2009-es Terminátor: Megváltás sci-fi akciófilmet.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott