Ugrás a tartalomra

Egyedi tanulási élmény a UPC Direct-tel!

Da Vinci U logoA Da Vinci U elérhetővé vált a UPC Direct előfizetői számára Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.

A UPC Direct HD csomagjának előfizetői 2012. február 7-től világhírű egyetemek professzorainak és akadémikusainak előadásait, konferenciáit és szemináriumait nézhetik meg. A Da Vinci U nézői betekintést nyerhetnek a nemzetközi oktatás színterén zajló naprakész és releváns tudományos kurzusokba, előadásokba.

A UPC Direct és a Da Vinci Media közt létrejött megállapodás keretében elérhetővé vált televíziós csatorna olyan exkluzív tudást és ismereteket nyújt nézői számára, melyek eddig kizárólag az egyetemek falain belül voltak elérhetőek.

A Da Vinci U által biztosított szórakoztató előadások és kurzusok széles választékát a legnevesebb szakértők, Nobel-díjasok, feltalálók, gondolkodók, filozófusok és akadémikusok biztosítják. Műsorai olyan oktatási és tudományos intézményekből származnak, mint például a Yale, Princeton és Lindau. A nézők tanulhatnak fizikáról, asztrofizikáról, természettudományokról, gazdaságtanról, bölcsészetről, történelemről, filozófiáról, politikatudományról, pszichológiáról, kultúráról, irodalomról, kémiáról, matematikáról, geológiáról és a kortárs gondolkodásmódról.

Ferdinand Habsburg a televíziós oktatási tartalmakat sugárzó, független Da Vinci Media GMBH alapítója szerint: ”A tanulás egy egész életen át tartó folyamat, mely nem korlátozható tantermek falai közé, és amelyet nem befolyásolhat a kor vagy egy PhD diploma megléte. A UPC Direct-tel közösen világszínvonalú egyetemi előadásokat biztosítunk olyan emberek számára, akik elismerik a modern gondolkodást, mindamellett az otthonuk kényelmében kívánják tudásukat fejleszteni”.

A UPC Direct disztribúciós platformként fog szolgálni a Da Vinci U számára egész Európában. Magnus Ternsjo, a UPC Direct ügyvezető igazgatójának nyilatkozata szerint: „Örömünkre szolgál a Da Vinci U sugárzása, mivel ezáltal egy komoly érteket képviselő csatornával bővíthetjük szolgáltatásunkat.  Ez a kapcsolat egyfajta elismerés számunkra, illetve az Európa szerte nyújtott disztribúciós munkánk megbecsüléseként is felfogható.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott