Ugrás a tartalomra

Egyesült a Fishing & Hunting Channel és a PV TV

Fishing and Hunting logoEgyesült a Fishing & Hunting Channel és a PV TV HD, így 2014. május 15-től egyetlen horgász-vadász csatorna maradt a piacon. A The Fishing & Hunting Channel változatosabb műsorstruktúrát és még több saját gyártású műsort kínál, de folytatódnak a már közkedveltté vált sorozatok, és a cél is ugyanaz marad: szórakoztatva tanítani.

„Hosszas tárgyalások után, 2014. május 15-től egyesül térségünk két talán legspecifikusabb csatornája, a PV TV HD és a Fishing & Hunting Channel. Egyetlen horgász-vadász csatorna marad tehát a piacon, amely The Fishing & Hunting Channel néven működik tovább.” – nyilatkozta Cseke Zoltán, a Fishing & Hunting tévécsatornát működtető DPO ügyvezető igazgatója. „A névváltozáson túl a fúzió új, minden eddiginél változatosabb és érdekesebb műsorstruktúrát hoz magával” – tette hozzá Radu Morar, a tévécsatornát működtető Tematic Cable SRL. tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A The Fishing & Hunting Channel stábja a horgászat és a vadászat világhírű képviselőivel karöltve készíti műsorait, hogy filmjeikben ne csupán a zsákmányszerzésé legyen a főszerep, hanem a természetvédelemé is. Komoly hangsúlyt kap a környezettudatos életmód és Földünk értékeinek tisztelete is: így kapcsolódik össze ez a két hobbisport és a környezettudatos gondolkodás.

2014-ben még több saját gyártású műsor lesz látható a horgász- és vadász szakma neves közreműködőivel. Az új műsorok mellett a már közkedveltté vált sorozatok is folytatódnak: új részekkel jelentkezik a Fókuszban a horgászat, a Mesterkurzus és a Vadászláz is.

A vadászat és a halászat élményét a főzés teszi teljessé, ennek fényében folytatódik a Halimádók konyhájában sorozat is, amelyben Andrejszky Zoltán főz ínycsiklandó halételeket. A Vadászok konyhájában pedig Csejtei Tamás neves személyek segítségével tálal különleges vadételeket. „Nem térünk el az eddig bevált recepttől, a célunk ugyanaz marad: szórakoztatva bemutatni, tanítani és védeni” – mondta el Ács József a The Fishing & Hunting Channel csatorna menedzsere. „Továbbra is beszámolunk a legnagyobb rendezvényekről, versenyekről, szakkiállításokról, hogy a téma megszállottjai naprakészek legyenek a témában.”

Igaz ugyan, hogy a The Fishing & Hunting Channel tematikus csatorna, mégsem kizárólag a vadászokat és a halászokat szólítja meg, hanem a természetkedvelő nézőket is.

A The Fishing & Hunting Channel Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Lengyelországban az adott ország nyelvén nézhető. A UPC, a Telekom, a Digi, az Invitel, a PR Telekom, a Tarr és még 200 kisebb-nagyobb kábeltelevíziók együttműködésének köszönhetően, május 15-től Magyarország 2 millió háztartásban lesz elérhető a régi-új adó.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott