Ugrás a tartalomra

Egyéves az AMC Magyarországon

AMC logoEgy évvel ezelőtt, 2014. november 5-én indult el Magyarországon az AMC, az egyik legnépszerűbb, díjnyertes márka a televíziózás történetében.

Az induláskor megfogalmazott ígéret szerint folyamatosan kínálja az egyedi történeteket színvonalas, saját gyátású drámasorozataival, és egy évvel később is változatlan ez az elkötelezettség. Pár napja rajtolt el az izgalmas, mesterséges intelligencia köré éptíett széria, a ‘HUMANS’, november 16-án pedig újabb világpremier, az ‘Into the Badlands’ érkezik az AMC-re. A premierek sora 2016 elején  a ‘The Night manager’-rel megy tovább, amelyben a Doktor House-ként ismert Hugh Laurie tér vissza a képernyőre, ezúttal nemzetközi fegyverkereskedőként.

Mindezek mellett az AMC nemrég azt is bejelentette, hogy jövőre folytatja a ‘Fear the Walking Dead’ és a ‘HUMANS’ sorozatait, a második évadokkal.

"Örömmel tapasztaltuk, hogy mennyire pozitívan fogadták az AMC-t ebben az egy évben mind a kábelszolgáltató partnereink, mind a közönség és a sajtó. Mára az AMC Magyarországon széles körben, közel két és fél millió háztartásban érhető el. Büszkék vagyunk arra, hogy egy év alatt 10 kiváló premiert mutathattunk be, többet közülök világpremierként. Ezt fogjuk folytatni 2016-ban is", mondta el az AMC Networks International – Central Europe társaság vezérigazgatója, Málnay B. Levente.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott