Ugrás a tartalomra
FilmBox+ logo

Egymillió felhasználó felett a FilmBox+

Tovább folytatja világhódító útját az SPI/FilmBox streaming felülete, a FilmBox+, amely a lineáris és interaktív televíziózási élményt egyesíti. A szolgáltatás 2021 februárjában indult, és azóta 10 jelentős európai kábelszolgáltatóval együttműködve 1 milliónál is több előfizető számára elérhető világszerte. Az SPI célkitűzései között szerepel, hogy FilmBox+ szolgáltatása az összes, 700-nál is több szolgáltató partnerén keresztül hozzáférhető legyen.

 

A "Home of Good Movies" szlogen jegyében a FilmBox+ videótára több száz órányi, gondosan összeválogatott filmet kínál, továbbá 10 tv csatorna élőben nézhető az online felületen. A csatornákon elérhető tartalmak tematikája széles skálán mozog: a világsztárokat szerepeltető hollywoodi sikerfilmek éppúgy megtalálhatók, mint az extrém sportok, a divat vagy éppen a videójátékok kedvelőinek szánt műsorok. A FilmBox+ tizenkét különböző nyelven kínálja tartalmait, amelyek között megtalálható az angol, a lengyel, a cseh, a szlovák, a román, a magyar, a bolgár, a szerb, a macedón, az albán, a horvát és a török, ezeket pedig hamarosan az orosz és a koreai nyelv is követi.

 

"Szolgáltatásunk jelenleg több, mint 5000 tartalmat kínál, a mozifilmektől kezdve egészen az életmód témájú műsorokig, összesen mintegy 8000 órányi műsoridővel. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy kínálatunk minden műfajban a legnagyobb forgalmazók újabb és újabb prémium tartalmaival bővüljön, beleértve ebbe a különböző területekről származó helyi alkotások megosztását is" – közölte Haymi Behar, az SPI International marketing vezetője.

 

Integrációs tervein felül az SPI szüntelenül munkálkodik a FilmBox+ streaming szolgáltatás tökéletesítésén, hogy felhasználóinak a lehető legteljesebb szórakozási élményt nyújtsa. A legutóbbi fejlesztések során a felület látványosabb külsőt kapott, és további hasznos funkciókkal  bővült, hogy ezzel is növeljék a felhasználói élményt az összes elérhető képernyőn és eszközön keresztül.

 

"Eltökélt szándékunk, hogy közönségünknek minden képernyőn keresztül kitűnő szórakozási élményt kínáljunk világszerte. A FilmBox+-t pont erre terveztük. Elérhetővé tettük a képernyők közötti könnyű átjárhatóságot, ennek köszönhetően pedig a felhasználók bárhol, bármikor élvezhetik tartalmainkat" – mondta Behar. "A FilmBox+-t a legújabb technológiai megoldások jellemzik, amelyek a praktikusságot és a könnyen kezelhetőséget helyezik középpontba. A nemrégiben alkalmazott újítások során olyan modern dizájn elemekkel frissítettük a felületet, amelyek törekvéseinkkel szinkronban a felhasználói élményt teszik a lehető legegyszerűbbé és legélvezetesebbé, bármilyen eszközről böngésszék is a felületet" – tette hozzá Behar. 

 

A FilmBox+ központilag meghatározott kínálata eltérő médiafogyasztási szokásoknak is kedvez, hiszen a lineáris televíziózás lehetősége mellett az on-demand tartalmak kényelmét és rugalmasságát is nyújtja. A szolgáltatás webes felületen is elérhető, letölthető mobiltelelefonos alkalmazásként akár iOS, akár Android rendszeren keresztül, illetve okostévén is hozzáférhető Apple TV-n, Android TV-n. Fejlesztenek továbbá applikációt Samsung és LG okostévékre is: a 2018-as és újabb modellek esetében már most letölthető az alkalmazás, de hamarosan elkészül a 2016/2017-es-modelekre is.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott