Ugrás a tartalomra

Elindult a Minimax SVOD-szolgáltatása Szlovéniában

Minimax logoA Chello Central Europe  Magyarország után Szlovéniában is elindítja a Minimax SVOD-szolgáltatását. A Telekom Slovenije előfizetői 2013. június 20-tól érhetik el a népszerű gyermekcsatorna Minimax Plus nevű mesetárát, melynek indulásával egyidőben startol a Minimax szlovén weboldala is. A honlapon a csatorna népszerű 3D-s figurái kalauzolják a látogatókat a a Minimax műsorai és a számtalan játék között, a főoldal pedig az aktuális műsort is közli, több hétre előre.

A Chello Central Europe két évvel ezelőtt  elsőként Magyarországon tesztelte, hogyan fogadják a nézők a nem lineáris tartalmakat. A Minimax Mesetár magyarországi SVOD-bevezetésének pozitív tapasztalatai után a szlovén piac a második a régióban, ahol elindul a szolgáltatás, elsőként a Telekom Slovenije előfizető számára.

A Minimax mesetár egy átlagos mese-DVD áráért, azaz mintegy 3 euróért  100 mesét, 35-40 órányi szárakozást biztosít, s a kínálat 20 százaléka frissül havonta.  A tartalom az óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek teljesen biztonságos környezetet jelent.

A Chello Central Europe rövid- és középtávú tervei között szerepel további országokban is SVOD-szolgáltatás elindítása. Az idei évben várhatóan Csehországban,  Szlovákiában és  Szerbiában is elérhetővé kívánjuk tenni  nem lineárisan a Minimax-tartalmakat  – nyiltakozta Hajós Balázs, a Chello Central Europe regionális terjesztési és üzletfejlesztési igazgatója.

Büszkék vagyunk rá, hogy a szlovén piacon elsőként tudjuk kínálni előfizetőinknek a Minimax Plus mesetárat. A szolgálatás elindításával azt a stratégiánkat követjük, hogy kiváló minőségű, szinkronizált tartalmat kínáljunk a gyerekeknek – jelentette be a Minimax Plus elindításakor Mitja Lazar, a Telekom Slovenije Internet és Multimédiás szolgáltatások vezetője.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott