Ugrás a tartalomra

Elindult a Sony Networks applikáció

Elindult a Sony Networks applikáció, a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak és a Sony Mobile egyedülálló szórakoztató megoldása. A Sony Xperia XZ3 tulajdonosok számára az applikáció prémium verziója érhető el a Google Play Store-ban, három hónapos korlátlan hozzáféréssel, ahol háromszázötven óra prémium és összesen közel ezer óra szórakoztató tartalom várja a felhasználókat.

 

A Sony Networks applikáció egy egyedülálló szórakoztató megoldás, amely a Sony Xperia XZ3 készülék bevezetésének támogatására készült, egy különleges cégcsoporton belüli együttműködés eredményeként. A készülék vásárlói exkluzív három hónapos hozzáférést kapnak a Sony csatornák prémium tartalom-válogatásához, számos saját gyártású műsor és sorozat várja a felhasználókat, többek között a 200 első randi aktuális epizódjai, a Carter első évada, a Piszkos Zsaruk évadai, valamint a Stan Lee: A szerencse ára című sorozat.

 

A prémium tartalmak mellett, az applikáció ingyenesen elérhető exkluzív videókat, szerkesztőségi tartalmakat, galériákat, second-screen megoldásokat, TV-műsort és számos egyéb funkciót kínál a felhasználóknak. A Sony Xperia XZ3 tulajdonosok most három hónapon keresztül korlátlan hozzáférést kapnak a Sony Networks applikáció teljes kínálatához, közel ezer órányi tartalomhoz, amit a Google Play Store-ból tudnak letölteni a készülékükre, míg az applikáció ingyenesen elérhető verziója bármely Android telefonra letölthető.

 

Az új Xperia XZ3 okostelefonnal még többet láthatsz, hallhatsz és érezhetsz, így egy igazán magával ragadó élményben lehet részed a Sony Networks applikáció használatakor. A díjnyertes Sony BRAVIA® OLED televíziók technológiáját felhasználó csúcskategóriás készülék egy 6”-os, QHD+ felbontású OLED kijelzővel büszkélkedhet, mely mélyebb feketéket, nagyobb kontrasztot, élesebb képeket és élénkebb színeket biztosít számodra kedvenc műsoraid nézéséhez.

 

A magával ragadó élményt a Sony-tól megszokott prémium hangminőség csak tovább fokozza. Az S-Force Front Surround Sound sztereó hangszórópár még erőteljesebben, elődeinél 20%-kal hangosabb szól, míg az LDAC technológia minden eddiginél jobb hangminőséget biztosít vezeték nélküli fej- és fülhallgató használatakor.

 

Mindemellett a Dynamic Vibration System rezgési funkcióval egy egyedülálló élményben is részed lehet: érintés útján is átélheted kedvenc sorozataidat, filmjeidet és játékaidat, melyek így valósággal életre kelnek kezeid között.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott