Ugrás a tartalomra

Elindult a Spektrum Home

Spektrum Home logoA deko TV április 15-től Spektrum Home! Ennek alkalmából bemutatkozott a két új kiemelt műsor a Barkács Csaj és a Green Team.

A sajtótájékoztatót Málnay B. Levente a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, beszédében hangsúlyozta az otthon és a harmónia fontosságát, mely alapjaiban határozza meg mindenapjainkat. Radóczy Katalin a Chello programigazgatója pedig annak jelentőségét emelte ki, hogy a Spektrum Home olyan műsorokra fókuszál, melyek nem idegenek a régió lakossága számára, praktikus tanácsokkal szolgálnak, mindemellett igazodnak a hazánkban és a környező országokban általánosan mérhető fizetésekhez.

A bemutatkozás alkalmával nem csak az új műsorokkal ismerkedhettek meg a meghívottak, hanem szemtanúi lehettek Ullman Mónika kreativitásának és kézügyességének. Mónika bebizonyította, hogy cseppet sem baj, ha a nő helye nem csak a konyha, esetében pedig a színpad területére korlátozódik, sőt! Pillanatok alatt kreált jópofa ékszertartót egy befőttes üveg, pár kiszáradt faág és némi dekor kavics segítségével. A kertészet rajongói sem maradtak attrakció nélkül, McMenemy Márk és Tauner Tibor élőben készített floráriumot, és osztották meg a növények gondozásának legfontosabb fortélyait.

Barkács Csaj

A népszerű színésznő, Ullmann Mónika megmutatja, hogy a deszkák nem csak a színházban jelentik a világot, hanem akkor is, amikor saját kezűleg tudunk belőlük maradandót alkotni. A műsor praktikus tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mennyi mindent lehet kezdeni a régi, megunt dolgainkkal, mint például egy bőrönddel, amiből pár perc alatt mutatós és kényelmes fotel készíthető.
Móni saját maga végzi a barkácsoláshoz szükséges anyagok, eszközök beszerzését és magát az átalakítást is: barkácsáruházban vásárol, OSB lapot fűrészel, fúr, ragaszt. Egyszóval nőként ezermesterkedik a ház körül. Hasznos tippjeit népszerű és ismert emberek is megirigylik, Falusi Mariann például teljesen odavan a bőröndfotelért, Tillának pedig a kerékpár kerékből készült mécses csillár tetszett meg. A Barkács Csaj című műsor naponta 17:30-tól látható.

Green Team

A hátsó udvarból McMenemy Márk és Tauner Tibor varázsol édenkertet, az évszaknak megfelelően bűvölve a növényeket és a veteményest. A jól összeszokott páros most is sok hasznos kertgondozási tanáccsal látja el a nézőket, hogy ők is édeni kertté tudják alakítani a sajátjukat. A Sztár kertész rovatban ellátogatnak egy-egy hírességhez, hogy megnézzék, milyen növényekkel élnek együtt, további tippeket adjanak nekik, sőt még ajándékot is visznek. A tudományos percek rovatban McMenemy Professzor, a Green Team vendégelőadója növényekkel kapcsolatos létező kísérleteket fejleszt tovább a laboratóriumában. A Green Team epizódjai naponta 17:00-tól tekinthetőek meg.
Mindkét műsort egész évben, napi kétszeri ismétléssel, ugyanabban az időben vetíti a Spektrum Home.

A Spektrum Home a mindennapi élet szülte témákkal is foglalkozik: hogyan neveld házi kedvenced, miként tudsz takarékoskodni, hogyan vigyázz közvetlen környezetedre, hogy tényleg úgy érezd, ahol élsz, otthon vagy.

Green Team és Barkács Csaj minden délután 17 órától a Spektrum Home-on.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott