Ugrás a tartalomra
Spíler Extra logo

Elindult a Spíler Extra szolgáltatás

2018. október 30-án elindult a Spíler Extra OTT szolgáltatás, melyen keresztül a La Liga, az UEFA Bajnokok Ligája és a Premier League mérkőzései, a Moto GP futamokhoz és az NHL mérkőzésekhez kapcsolódó sportesemények és egyéb tartalmak érhetőek el.

 

A Spíler Extra szolgáltatás webes felületen illetve androidos applikáción keresztül vehető igénybe, hamarosan az iPhone alkalmazás is elérhetővé válik (Frissítés: Az iPhone app október 31-től már elérhető!). A szolgáltatáshoz négy eszköz társítható, melyek közül egyidejűleg kettőn is nézhető a műsorkínálat, HD minőségben, legyen az élő közvetítés, vagy SVoD tartalom (Videotár).

 

A szolgáltatás hozzáférhetősége és minősége az alábbi készülékek esetén garantált:

  • Tévékészülék (Chromecast (Chromecast Ultra) vagy AirPlay (minimum negyedik generációs AppleTV))
  • Okostelefon és Tablet (Android 5.0+ (8 magos processzor és 3GB rendszermemória) vagy iOS 11.3+ (iPhone 6s vagy újabb))
  • Asztali számítógép és laptop (böngésző: Chrome 67+, Firefox 60+, Safari 11+, Edge 16+ (minimum Core i3 CPU (vagy ennek megfelelő) és 8GB RAM))

 

Az internetkapcsolatnak minimum 15Mbit/s szabad garantált sávszélességűnek kell lennie.

 

A szolgáltatásra jelenleg a TARR Kft. Extra kábeltv csomaggal rendelkező lakossági ügyfelei fizethetnek elő, akciós áron:

  • Hűség nélkül: 1490 Ft/hó
  • 12 hónapos hűségidővel: 1290 Ft/hó

 

A közeljövőben további szolgáltatók kínálatában is elérhetővé válik a Spíler Extra Prémium csomag.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott