Ugrás a tartalomra
RTL Most+ logo

Elindult az RTL Most+

Lépést tartva a videós tartalomfogyasztási szokások változásával, az RTL Magyarország örömmel jelenti be, hogy október 22-én elindult új, prémium digitális szolgáltatása az RTL Most+, mely számos új funkcióval várja a nézőket.

 

Az RTL Most+ digitális szolgáltatás csak meglévő televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyéni kód, mely az első 3 hétben kizárólag a Telenor MyTV előfizetők részére érhető el, azonban később a szolgáltatók köre folyamatosan bővülni fog.

 

Az új, kibővített digitális szolgáltatással célunk a felhasználói élmény fokozása, mely érdekében számos új funkcióval és tartalommal egészült ki az amúgy is népszerű platform. Ilyenek a HD-minőségű videók, és a régóta várt chromecast lehetőség is, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai már a tévékészüléken is nézhetők. Emellett exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmakkal, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követésével és hosszabb ideig visszanézhető műsorokkal várja a nézőket, melyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklámmal szakítunk meg.

 

Az első, kizárólag az RTL Most+-on elérhető tartalom a Nofilter című , saját gyártású, könnyed, epizódonként 15 perces, 10 részből álló vígjátéksorozat, ahol négy barátnőnek kell együtt szembenéznie a valósággal és a felnőtté válás nehézségeivel: férfiak, munka, mámor, Budapest.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott