Ugrás a tartalomra

Élő koncert – kényelmesen a nappaliból

MinDig TV logoAz Antenna Hungária, a Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar együttműködésének jóvoltából bárki élőben követheti a Müpában 2017. május 1-jén megrendezésre kerülő Klasszikus Kedvencek koncertsorozat „Italia bella” előadását – az ünnepre való tekintettel ingyenesen.

Immár hagyománnyá vált, hogy tavasszal a Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar könnyed klasszikus zenei kikapcsolódással várja közönségét. A már jól ismert Klasszikus Kedvencek koncertsorozat következő epizódja, az „Italia bella” Budapestre, a Müpa színpadára varázsolja a szenvedélyes olasz klasszikusokat a barokk zenétől a filmzenéig.

Az esti koncert rekord jegyeladásainak köszönhetően, egy új szolgáltatás bevezetéseként az Antenna Hungária több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációjának segítségével több kamerás, élő internetes közvetítésen (live streaming) keresztül bárki otthonról bekapcsolódhat az olasz zene legjavába okos eszközével. A mobiltelefonra vagy tabletre letöltött MinDig TV Applikáció segítségével így azok is részesei lehetnek az élménynek, akik nem kaptak már jegyet az előadásra. A koncert akár a tévé képernyőjén is élvezhető Chromecast eszköz segítségével. A közvetítés 19:30-kor kezdődik.

Akiknek nem tudják élőben megtekinteni az Applikáción keresztül a koncertet, ezt később is megtehetik, az Applikáció videó tárában megtalálják majd a rögzített felvételt.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott