Ugrás a tartalomra

Epic Drama kódolatlan napok premierrel fűszerezve

2019. június 7. és 17. között a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői kódolatlanul nézhetik az Epic Drama csatorna teljes kínálatát, köztük a június 9-én debütáló Jamestown 2. évadának első epizódját.

 

20:10-kor érkezik a Jamestown 2. évadának premiere. A nyolcrészes politikai sorozat legújabb évada tovább követi három nő – Jocelyn, Alice és Verity – életét, amint küzdenek egy új élet megteremtésének kihívásaival egy gyönyörű, de félelmetes vidéken. Visszatérünk a virágzó Jamestown-ba: a dohányültetvények kezdik biztosítani a gazdagságot, amit ígértek, és virágzik a kereskedelem, de veszélyben a status quo. Úttörő telepeseink ismét kalandok közepette találják magukat, amint egy emberrablás, egy spanyol kihívás a király és az ország felé, és egy áruló veszélyeztetik a békét. A vallás továbbra is próbára teszi Jamestown társadalmát, amint az újonnan érkezett angolai munkások kénytelenek maguk mögött hagyni reményüket a függetlenségre. Új romantikus kapcsolatok alakulnak ki, vágyak fojtódnak el, és még a legtisztább szerelem is próbatétel elé kerül. A kedvező kapcsolatok a bennszülött népekkel nagy befolyást tesz lehetővé a városban, de egyetlen férfi vagy nő sem fogja feladni harc nélkül a saját részét Virginia gazdagságából. A politika ereje az egész közösségre hatással lesz, amint folytatódik a harc az uralkodásért. Az otthonteremtés az Új világban mocskos ügy; vajon tiszta maradhat-e telepeseink lelkiismerete?

 

A Jamestown második évadának első részét követően 21:00-kor a Versailles második évadának soron következő részének premierjét láthatják a kíváncsiak. A második évadban XVI. Lajos szeme előtt omlik össze az álma, hogy pompás palotája épüljön Versailles-ban. Most, hogy a palota első fázisa elkészült, Franciaország legtöbb előkelő ura és hölgye a Napkirály fedele alatt él, folyamatos küzdelembe zárva a fensőbbségért. Féktelenül terjedtek a drogok, a szerencsejáték és az alkohol, amint a nemesek elkezdték megmérgezni egymást azért, hogy közelebb kerüljenek a királyhoz, és feljebb jussanak a társadalmi létrán. Lajos, akit elvakít szeretője, Montespan iránti szenvedélye, nem hajlandó hallgatni az egyházra és a legközelebbi tanácsadóira. Körülvéve sötétséggel és romlottsággal, Lajos elveszíti motiváltságát, és egy elkeseredett menekülési kísérletben csatába megy főellensége, Orániai Vilmos ellen. Meg kell találnia az utat vissza a fénybe és a megváltásba, hogy megmentse vízióját Versailles megépülésére.

 

Szereti a bűnügyi talányokat és a titkok megfejtését? Az Epic Drama igazi csemegével készült a rejtélyek szerelmeseinek! Június 9-étől vasárnaponként a csatorna a legjobb bűnügyi drámákat kínálja, hogy borzongásban és szórakozásban senki ne szenvedjen hiányt: érkeznek az Oxfordi gyilkosságok, a Frankie Drake rejtélyek, valamint a Murdoch rejtélyei című sorozatok.

 

Ezeken kívül számos másik népszerű drámásorozatot találhat a színes műsorkínálatban, például A muskétások, Kémek küldetése, Beowulf: visszatérés Shieldlands-be, Poldark, Borgia vagy Daniel Radcliffe főszereplésével az Egy fiatal orvos feljegyzései c. sorozat epizódjai is remek kikapcsolódásban részesíthetik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott