Ugrás a tartalomra

Érkezik a TLC a DIGI műholdas kínálatába

TLC logoÉpp hogy csak visszakerült a Discovery Travel & Living a DIGI műholdas kínálatába, hamarosan ismét, immár végleg elbúcsúzik.

Eddig is már csak a DIGI műholdas platformja volt az egyetlen, ahol elérhető volt a csatorna, hiszen április végén kivezetésre került a magyar piacról. Napokon belül felváltja a közel azonos műsort sugárzó TLC a műholdas kínálatban, a DIGI munkatársai már dolgoznak a váltás előkészítésén, hogy a lehető leghamarabb megtörténhessen a csere.

A TLC valóságon alapuló szórakoztató műsorok változatos és széles skáláját kínálja - elsősorban a női nézők számára, különleges emberek való életből vett inspiráló és megindító történeteit mutatja be. A műsorok olyan, a mai modern nők mindennapjait érintő, életmóddal kapcsolatos témákat dolgoznak fel, mint a divat, a főzés, a háztartás, a párkapcsolatok, az esküvő, a gyermeknevelés, a karrier vagy és a család közti egyensúly. A csatorna tartalmas szórakozást kínál minden olyan nő számára, akik az élet fontos kérdéseihez keresnek útmutatást.

További jó hírrel szolgálhatunk az analóg kábeles előfizetőknek is, hiszen a digitálist követően oda is visszakerült a TLC és az ID Investigation Discovery.

2012. augusztus 11-én már meg is történt a váltás, a DIGI műholdas kínálatában a Discovery Travel & Living helyén már a TLC látható!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott