Ugrás a tartalomra

Érkezik az Üdv Wrexhamben! harmadik évada

Június 12-én érkezik az Emmy®-díjas FX „Üdv Wrexhamben!” (FX’s Welcome to Wrexham) című sorozat harmadik évada – jelentette be a Disney+. A premier alkalmával az első két rész kerül fel a streamingoldalra.

 

Az Üdv Wrexhamben! című doku-sorozat főszereplői Rob McElhenney (Felhőtlen Philadelphia) és Ryan Reynolds (Deadpool), akik a világ harmadik legrégebbi profi futballklubját irányítják. A történet az észak-walesi Wrexham lakóinak az álmait és aggodalmait követi nyomon, ahogy a két hollywoodi sztár irányítja a munkásosztálybeli város történelmi klubjának jövőjét.

 

2020-ban Rob és Ryan közösen megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst azzal a céllal, hogy egy reménytelennek tűnő csapatot átalakítsanak át egy olyan klubbá, amelynek mindenki szurkolhat. A világ fel is figyelt rájuk, és elindult a változás: a National League-ben töltött 15 siralmas szezon után a klub végre vissza tudott jutni az angol labdarúgó-bajnokságba. A tét még soha nem volt ilyen magas, mivel a negyedosztály új szintre emeli az intenzitást, miközben a klubot a folyamatos sérülések és kudarcok hátráltatják. Az elkötelezett csapat és a szurkolók a város visszaszerzett dicsőségét ünneplik, miközben felkészülnek az új kihívásokra, amelyek az angol labdarúgó-bajnokság harmadik osztályába (EFL) való visszatéréssel járnak. Vajon a Wrexham AFC megállja a helyét és újra felemelkedik?

 

Eközben a Wrexham AFC női csapata egy veretlen szezonon van túl, amellyel feljutott a Welsh Adran Premier League-be, bizonyítva, hogy miért is való a nőknek a labdarúgás. A kérdés az, hogy új játékosokkal, új pályával és egy teljesen új szinten zajló versennyel meg tudja-e tartani a csapat a meghatározó szerepét és képes-e nevet szerezni magának a Liga élvonalában?

 

A harmadik évadban amikor a csapat elfoglalja a helyét az EFL-ben, a kamerák soha eddig nem tapasztalt bepillantást engednek a nézőknek a pályára, az öltözőbe, a játékosok közvetlen közelébe elérve, miközben a Wrexham AFC eddigi legnagyobb meccsei zajlanak.

 

FX Üdv Wrexhamben! executive producere McElhenney, Reynolds, Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Humphrey Ker, Nick Frenkel, George Dewey és a Boardwalk Pictures-től Andrew Fried, Dane Lillegard, Sarina Roma és Andy Thomas, producer pedig a More Better Productions, a Maximum Effort Productions, a 3 Arts Entertainment és a Boardwalk Pictures.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott