Ugrás a tartalomra

Eső után húzott köpönyeget a TV2 Csoport

TV setÁtalakította programigazgatóságának vezetését a TV2 Csoport, július 1-től Fischer Gábor programigazgatóként felel a cégcsoport összes csatornájáért, míg Ökrös Gergely a portfólió kreatív igazgatójaként folytatja munkáját.

2017. július 1-től egy személyben Fischer Gábor irányítja a TV2 Csoport közel száz fős programigazgatóságát. A szakember tíz éves televíziós tapasztalattal rendelkezik, számos sikeres kábelcsatorna felépítése és működtetése fűződik a nevéhez. Fischer Gábor 2013 decembere óta dolgozik a TV2-nél, programstratégai vezetőként csatlakozott a céghez, 2016 februárjától pedig a TV2 Csoport kábelcsatornáinak programigazgatója. Irányítása alatt a tavalyi évben 7 új csatornát indított el a cégcsoport.

A piac fragmentációja és a csatornabővítés miatt a saját gyártású műsorok stratégiai fontosságúak a TV2 Csoport számára, ezért július 1-től Ökrös Gergely igazgatóként felel a kreatív területek munkájáért. Az irányítása alatt dolgozó szakemberek feladata a már jól ismert brandek gondozása mellett, új műsorok és formátumok fejlesztése is.

A szerkesztő megjegyzése: "A mai rohanó világban megdőlni látszanak a régi bölcsességek, inkább az ellenkezőjük tűnik reálisnak, tehát lehet, hogy jelen esetben nem a vörös fénnyel megvilágított intézmény bútorait és alkalmazottait kéne lecserélni, hanem a ház vezetőjét."

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott