Eurosport HD a Magio kínálatában

Magio SAT logoAz új szlovák DTH platform, a Magio, többek között HD csatornákat is fog kínálni. Ezek közé tartozik az Eurosport HD, mely a magyar és az angol mellett cseh hangsávval is elérhető.

Az Eurosport HD felbontású verzióját a magyar T-Home csomagból veszik át, míg az SD felbontásút a román Boom csomagból.

Az Eurosport HD vételi paraméterei:

  • Amos 3 (4 ° W), freq 10.758 GHz, pol V, SR 30000, FEC 2 / 3, DVB-S2/8PSK, CA Conax

A platform indulásának hivatalos időpontja még mindig nem ismert. Várakozások szerint a Magio DTH szolgáltatása 2010 legelején lesz elérhető az előfizetők számára. Erre abból következtethetünk, hogy a szolgáltató promóciós anyagaiból eltüntek a Karácsonyra utaló elemek.

A szolgáltatás az Amos 2 és Amos 3 műholdakról lesz elérhető, a nyugati 4 fokról. A vételhez a szolgáltató által biztosított beltéri egység szükséges, mely párosítva van a kártyával.

Zoltan84
Zoltan84 képe
Offline
Regisztrált: 2009-11-09
Hozzászólások: 9

Na akkor mégiscsak HD-val indulnak. Kezdetben arról szóltak a pletykák, hogy csak késöbb vezetik be. Mi is kaphatnánk már valamit, legalább a musixmix-et az a szlovákoknál meg itt is el lehet osztani. De a HD-ra is rá lehetne gyúrni, egy filmbox HD, m1 HD, m2 HD, Duna HD  vagy MTV N HD-val a HHD úgy is rohamosan hanyatlik, sorra veszik ki a csatikat.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Online
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

a MusicMix Tematik Kábeles csati, azok meg ugye a digivel vannak karöltve, azok meg nincsenek jóban az Iko-val, tehát innetől szerintem felejtős...

Zoltan84
Zoltan84 képe
Offline
Regisztrált: 2009-11-09
Hozzászólások: 9

A superOne-t mégis adja a T-Home, sőt a musixmixet is hajnali 4 és 5 között mivel a SuperOne csak 4-ig van. Egébként Musicmix szerintem még a digi kínálatában sincs benne de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Szerk: Utánna néztem a diginél mégis van, méghozzá már  digimini csomagban is elérthető.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Lezárt fórumtéma
Tartalom RSS