Ugrás a tartalomra

Exkluzív tartalmak több mint 1200 órában a Moziklubban

Telekom logoA hazai piacon elsőként, egy éve bevezetett havidíjas filmcsomag, a Telekom Moziklub szolgáltatása már több mint 1200 órányi filmmel és filmsorozattal, hazánkban egyedülálló és folyamatosan bővülő kínálattal várja a korlátlan filmnézés kedvelőit.

Az elmúlt hónapok sikeres tárgyalásainak köszönhetően hazánkban egyedül a Telekom TV Moziklub szolgáltatásában érhetők el a Disney Movie On Demand animációs és családi egész estés tartalmai, mint például a Dumbo, a Hamupipőke, a Csingiling, vagy a Karib-tenger kalózai 1-3. része.

A Disney egyedi kínálata mellett a Moziklubban a régebbi és az újabb filmek iránt rajongók is megtalálják kedvenceiket: a magyar filmtörténet remekei mellett az AMC műsorai is szerepelnek a választékban. Természetesen a folyamatosan bővülő kínálatot nyújtó szolgáltatásban a gyerekeknek és fiataloknak szóló tartalmak is helyet kapnak: a korábban különállóan Minimax, Megamax, Nicklikk és Krimiklub havidíjas tartalmai immár a Moziklubba integráltan érhetők el, egy előfizetésen belül.

A tévés sorozatok kedvelői számos, világszerte népszerű és sikeres hollywoodi műsorból, így például a Castle sorozat 1-5. évadából, a Hidegsebész, az Édes drága titkaink, a Flashforward, vagy a teljes Lost sorozat (1-6. évad) epizódjai közül válogathatnak. Érdekesség, hogy a Castle sorozat Magyarországon korábban még nem látott 6. és 7. évadát a Telekom TV Videotékájában lehet megtekinteni – így a sorozat kedvelői egyedül a Telekom TV-n nézhetik végig a sorozat eddigi epizódjait teljes terjedelmében. A legfrissebb, 7. évad filmjeit heti frissítésben lehet végigizgulni az amerikai premiert követő 2 napon belül.

A korlátlan filmnézést kedvező havidíjért nyújtó Moziklubot a Telekom Interaktív TV szolgáltatás új előfizetői az első 2 hónapban 390 forintért, később havi bruttó 1500 forintos összegért vehetik igénybe, hűségidő vállalása nélkül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott