Ugrás a tartalomra
Max logo

Ezek a tartalmak érkeznek májusban a Max-ra

Elindult a MAX, úgyhogy nézzük, milyen tartalmak várhatóak május végéig friss premierként. Dűne: Második rész, Kalandjaim Supermannel 2. évad, Lady Gaga és Beyonce zenei filmek, true crime doksik és rengeteg más is érkezik.

 

Május 21-én debütált a Maxon Dennis Villeneuve nagysikerű sci-fije, a sztárokkal teli Dűne: Második rész. De nem csak blockbuster érhető el ma, hanem a magyar HBO új kreatív dokumentumfilmje, a Hörcher Gábor rendezte Emma és Eddie: A képen kívül, amely a webcam világba kalauzolja el a nézőket.  Emma és Eddie a közösségi média sztárjai: a webkamerás szexből élő házaspár élete fényűző és szexuális élete mesés - de csak addig, amíg mások nézik, és fizetnek érte. Amikor az élő show-nak vége, alig beszélnek egymással. Vajon van számukra kiút?

 

A magyar dokumentumfilmen kívül több MAX Original tartalom is érkezik, többek között A norvég MILF című dramedy, a svéd zenész, Benjamin Ingrosso pályafutását feldolgozó sorozat, a spanyol Földi pokol: A Veronica-ügy is. Ezt a megrázó doksi sorozatban 1998-ban egy spanyol kisvárosban a 13 éves Veronica nemi erőszakkal vádolja 63 éves szomszédját. A jelentős bizonyíték ellenére a közösség kétségbe vonja a történetet, és a férfi oldalára áll. Veronica anyja a saját kezébe veszi a dolgokat.

 

A Discovery, TLC, HGTV és ID csatornák legújabb alkotásai is szintén elérhetőek lesznek a napokban a megújult streaming felületen. Új évaddal érkezik a MILF Manor című párkeresős reality, a Csinálj csodát (Fixer to Fabulous) és A brit kincsvadász - a restaurátorok (Salvage Hunters: The Restorers), a Harc a hegyekben (Battle of the Mountain) vagy az Egy fedél alatt a gonosszal (Evil Lives Here) friss évadai.

 

Május 23-án jön a Cannes a kulisszák mögött című doksi (Cannes Uncut), amelyben Cannes dicső túlkapásai, diadalai és kudarcai elevenednek meg a vásznon: a csillogás, a vörös szőnyeg, a filmek, az őrültségek, a produkciók, a megállapodások, a bulik és a színes személyiségek, akik és amik két hétre elfoglalják a francia Riviérát. A filmben megszólal többek között Quentin Tarantino, Léa Seydoux, Tilda Swinton, Sharon Stone, Juliette Binoche és még sokan mások.

 

Május 24-én, pénteken érkezik a Nasty: A tenisz fenegyereke című lebilincselő dokumentumfilm a román sportlegendáról, a tenisz rocksztárjáról, a lázadó Ilie Nastaséról és a tenisz világára gyakorolt hatásáról. Jön még az Én vagyok a country: Beyoncé és a nashville-i reneszánsz című dokumentumfilm, ami a változó country zene nyomába ered, és kiemelten vizsgálja Beyoncé hatását a műfajra, amikor a nashville-i fekete művészek még mindig küzdenek a láthatóságért és az elismertségért.

 

Május 26-án vasárnap a berobban Lady Gaga koncertfilmje, amely exkluzívan a Maxon lesz csak elérhető. A Gaga Chromatica Ball egy Los Angelesben élőben felvett koncertélmény, amelyen a pop királynője ikonikus dalokat ad elő több mint 50.000 rajongójának. Szintén ezen a napon érkezik az Adult Swim közkedvelt sorozata, a Kalandjaim Supermannel 2. évada (premier napján két epizód, majd hetente egy új rész jön).

 

Május 27-én, hétfőn érkezik a Discovery elképesztő sorozata, a Minden idők legrosszabb expedíciója (Expedition From Hell: The Lost Tapes, premier napján 2 epizód, majd hetente egy új rész), amely olyan hihetetlen, hogyha nem lenne több mint 700 órányi felvétel a túráról, akkor senki sem hinné el.  A sorozat feltárja Mickey Grosman hihetetlen történetét: a korábban egy különleges egységben szolgáló épületbontási szakértő elvitt egy csapat amatőrt egy szinte lehetetlen túrára Dél-Amerikán keresztül. Úgy volt, hogy a résztvevők egy 8000 km-es, a kontinenst átszelő expedíción vesznek részt az amazonasi dzsungel legsűrűbb részein keresztül, amelyet állítólag jótékony célra szerveztek a rákkal kapcsolatos ismeretterjesztést támogatva. Csak egyetlen ember állítja, hogy ezt az útvonalat végigjárta: Mickey Grosman.

 

Május 28-án, kedden jön az ID csatorna új alkotása, a már most nagy port kavart true crime dokumentumfilm a híres zenész Nick Carter zaklatási botránya kapcsán. A Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok (Fallen Idols: Nick and Aaron Carter).  A négyrészes dokumentumsorozat bemutatja a két Backstreet Boy, Nick és Aaron Carter életét és karrierjét, a kezdetektől a csúcsra jutáson át az elmúlt pár évig, amelyekre tragédiák vetettek árnyékot, köztük a Nick elleni szexuális zaklatási perek.

 

A fentieken kívül érkezik még a Kísértettörténet (Ghost Story, 05.24) Casey Affleck és Rooney Mara főszereplésével készült dráma, Egy jó ember (A Good Person, 05.24), amelyben  Florence Pugh, Morgan Freeman, Celeste O'Connor, Molly Shannon, Chinaza Uche alakítják a főbb szerepeket, de jön még a Social Network - A közösségi háló és még sok más is.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott