Ugrás a tartalomra
AMC Mikro logo

Ezen a héten öt élő sportközvetítéssel jelentkezik az AMC Mikro

Olyan sok rangos sportesemény lesz a héten, hogy a Sport1-en és a Sport2-n már nem is lehet minden találkozót élőben megmutatni. Hogy a sportrajongók egy nagy meccsről se maradjanak le élőben, az AMC Mikro alkalmazáson hat nap alatt öt élő sportközvetítést láthatunk három sportág négy sorozatából.

 

Immár minden egész szezonon át tartó versenysorozatban elkezdődött a tavasz, a Serie A a finiséhez közeledik, a kupákban Olaszországban, Németországban és Spanyolországban már csak a legjobbak állnak, a kézilabda BL-ben kulcsfontosságú meccseket játszanak a csoportkör végéhez közeledve, az NBA-ben a lehető legjobb rájátszáshelyekért küzdenek, a világ legjobb dartsosai pedig ezúttal hétköznap és hétvégén is összecsapnak. Ez a sűrű versenynaptár csúcsosodik ki ezen a héten, és ennek köszönhető, hogy a Sport1 és a Sport2 mellett az AMC Mikro is jelentkezik 5 élő közvetítéssel a héten, kedden, szerdán, csütörtökön és vasárnap.

 

Kedden az AMC Mikrón megnézhetjük, hogyan szerepel Schäfer András és az Union Berlin a St. Pauli elleni Német Kupa negyeddöntőn.

 

Szerdán az AMC Mikro két élő közvetítéssel jelentkezik, a Német Kupából a Hamburg – Karlsruhe találkozóval, és a kézilabda BL (Montpellier – Aalborg) is debütál a platformon.

 

Csütörtökön Spanyol Kupa elődöntő-mérkőzést (Betis – Rayo Vallecano) láthatunk.

 

Vasárnap a Milwaukee Bucks és a Phoenx Suns NBA-rangadója (a 2021-es döntő visszavágója) az AMC Mikrón lesz élőben látható, az európai nézőknek nagyon kedvező időpontban.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott