Ugrás a tartalomra

Fear the Walking Dead: Flight 462 - Először a UPC Direct weboldalán

UPC Direct logoA “Fear the Walking Dead” második évadjára egy 16 részes különleges minisorozat, a “Fear the Walking Dead: Flight 462” hangolja a nézőket. A történet egy utasszállító repülőgépen játszódik, a zombi-apokalipszis kezdetén. A sorozat első részeit február 8-10. között, a TV-szolgáltatók közül kizárólag a UPC Direct weboldalán nézhetik meg az érdeklődők. Az AMC február 10-én kezdi sugározni az első részeket.

A “Fear the Walking Dead” sorozat második évada az AMC csatornán hazánkban is az amerikai bemutatóval párhuzamosan, április 11-én kerül a képernyőkre.

A “Fear the Walking Dead: Flight 462” izgalmas története egy repülőgép utasainak rettegését mutatja be a járvány kitörésekor. A sorozatban az utasok élete forog kockán, amikor észreveszik, hogy valaki a fedélzeten már megfertőződött. A “Flight 462” első nyolc része egyben, több mint hét percben február 8-10-én debütál, magyar nyelvű szinkronnal a UPC Direct weboldalán (hu.upcdirect.com/hirek/fear-the-walking-dead-flight-462-eloszor-a-upc-direct-oldalan) érhető el. Az ezt követő hetekben, február 15-től minden héten egy újabb közel egy perces epizód kerül fel az oldalra. A minisorozat egyik szereplője a „Fear the Walking Dead” második évadjában is feltűnik majd. A websorozat és a „Fear the Walking Dead” showrunnere és producere Dave Erickson, társ-producere pedig David Wiener.

A „The Walking Dead” társsorozata, a „Fear the Walking Dead” a zombi-apokalipszis kezdetét mutatja be Los Angelesben, egy szétszakadt család történetén keresztül. A 15 epizódos második évadot két részletben mutatják majd be. Az első hét rész április 11-től, a fennmaradó nyolc epizód pedig az év második felében lesz látható. A sorozat első évada rekordnézettséget ért el, és az AMC Globalt az első tíz hálózat közé emelte nyolc kulcsfontosságú régióban, többek között Európában, Latin-Amerikában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten is. A dráma minden idők legnézettebb első évada lett az Egyesült Államokban a kábeles csatornák történetében.

A producer és showrunner Dave Erickson mellett a sorozat executive producere Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert. A “Fear the Walking Dead” szereplői: Kim Dickens - Madison, Cliff Curtis - Travis, Frank Dillane - Nick, Alycia Debnam-Carey - Alicia, Ruben Blades - Daniel, Mercedes Mason - Ofelia, Lorenzo James Henrie - Chris és Colman Domingo - Strand. A második évad a mexikói Baja-félszigeten, a Baja Studiosban készül, amely a legnagyszerűbb óceánon játszódó filmek helyszíneként lett ismert az elmúlt években. Az első évad végén Madison, Travis és családjuk Strand Csendes-óceánra néző lezárt birtokán talált menedéket. A zavargások azonban fokozódnak, a halottak elfoglalják Los Angelest, Strand pedig Abigail nevű jachtján szeretne elmenekülni.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott