Ugrás a tartalomra

Február elején indul a FOX

FOX logoA FOX International Channels zászlóshajójaként ismert szórakoztató csatorna, a FOX, 2014. február 1-jén indul Magyarországon, elsőként kizárólag a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain.

Az új csatorna többek között olyan világhírű tartalmakkal látja el a magyar nézőket, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, vagy a 24 legújabb évada, a Live another day, A Simpson család és a The Bridge.

A világ vezető, általános szórakoztató csatornája, a FOX 2014. február 1-jén Magyarországra érkezik – jelentette be ma a FOX International Channels (FIC). Az új csatornán olyan világklasszis tartalommal és világszerte jól ismert sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint a The Walking Dead, A Simpson család, a 24: Live another day vagy a Da Vinci démonai és a The Bridge. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek.

Mint a világ összes FOX csatornája, a magyarországi is a FIC márkaarculatának szellemében, ám a helyi igényekhez igazítva jelentkezik. A FOX indulásával olyan díjnyertes sorozatok juthatnak el Magyarországra, mint a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead; a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, David S. Goyer nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film; vagy az amerikai-mexikói határon játszódó thriller, a The Bridge Diane Kruger és Damián Bichir főszereplésével.

A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozza a magyar nézőknek, mint a 24: Live another day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, A Simpson család és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével. Ezen kívül a csatorna műsorán látható lesz még a hazánkban is ismert sorozat, az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve. A nézők a FIC dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak, így bemutatásra kerülnek az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi! is.

“Rendkívüli izgalommal tölt el, hogy elhozhatjuk a FOX csatornát az eredeti, áttörő és exkluzív sorozataival együtt a magyar rajongóknak. – mondta Carlos Ortega, Közép- és Kelet-Európai régióért felelős vezérigazgató-helyettes. – Legújabb közönségünk olyan világszínvonalú tartalommal találkozhat a csatornán, amely a magyar nézők igényeinek megfelelően kerül adásba. Mint az összes csatornánknál világszerte, úgy tesszük vonzóvá a magyar nézők számára filmjeinket, hogy mindeközben nem veszik el azok valódi lényege.”

Az új csatorna indulása a FIC stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte. Ennek nyomán a FOX olyan európai országokban kezdte meg adását, mint Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország, Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia és Nagy-Britannia. Magyarországon a FOX igyekszik betölteni az űrt, amely eddig az általános szórakoztató csatornák hiányából fakadt, s mint új résztvevő, szorosan illeszkedik a régió FIC csatorna-portfóliójába a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild műsorai mellett.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott