Ugrás a tartalomra

Február végén újabb kódolatlan csatornák a MinDig TV kínálatában

Február végén több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Február 25. és március 10. között a nézők a VIASAT6 és a Lichi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

 

A VIASAT6 csatornáján a kódolatlan időszak alatt több népszerű és sikeres sorozattal találkozhatnak a nézők. Hétfőnként 22.55-től a Zöld íjász 3. évadát láthatják a csatornára kapcsolók. Slade és szuperkatonáinak legyőzése után úgy tűnik végre egy kis béke köszönt Starling City városára. Oliver és Felicity között egyre jobban forr a levegő, Thea újonnan megtalált apjával, Merlynnel van távol a várostól, miközben az Íjász csapat gondoskodik a város piti bűnözőinek eltakarításáról. Hétfőtől-vasárnapig minden nap 19.05-től a Két pasi – meg egy kicsi kerül képernyőre. Charlie a megrögzött agglegény; ház a tengerparton, Jaguar a garázsban. A jól megszokott laza malibui életmódja azonban félbeszakad, mikor bátyja, Alan, aki épp válni készül és Alan fia, Jake, beköltöznek hozzá. Szerdánként 23-órától az Amerikai istenek című fantasy-dráma sorozat első évadát mutatja be a csatorna. Árnyék (Ricky Whittle) a börtönből való szabadulása után nem találja helyét a világban, élete szerelmét is elvesztette egy autóbalesetben. A távoli temetésre sietve útközben összetalálkozik egy magát Szerdának nevező alakkal (Ian McShane), aki állást ajánl neki. A munka során sok meghökkentő személlyel és helyzettel találkozik, sokszor nehezére esik elhinni, hogy amit lát, az a valóság. Országos TV premierként csütörtökön 23.00-tól a Blöff című sorozat 2. évada látható.  Guy Ritchie mozifilmje, az azonos című Blöff alapján készített sorozat második évada is izgalmasnak ígérkezik. Miután a banda, azaz a Hill Gang piti bűnözői sikeresen kikeveredtek a londoni alvilág kaotikus világából, jól megérdemelt pihenésüket töltik Spanyolország napsütötte tengerpartjain. Nyugalmuk azonban nem tart sokáig….  Filmek közül a Penge II. című amerikai akciófilm Wesley Snipes főszereplésével március 1-én 22.00-től lesz képernyőn. Március 2-án este az Amerikai pite – Az Esküvő lesz műsoron, amelyben Jim és Michelle az esküvőjükre készülnek. Március 3-án, vasárnap este a Nekem 8 című film lesz műsoron Martin Lawerence és Tim Robbins főszereplésével. De a kódolatlan időszakban láthatóak lesznek még a Katasztrófafilm, a Horrorra akadva 4. és a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan című filmek is.

 

A Lichi TV a TV2 Csoport gasztrócsatornája is érdekes műsorkínálattal készül a kódolatlan hetekre. A kódolatlan hetek indulásával egy időben új tartalomként a MasterChef VIP első évada 19:00-tól lesz látható a csatornán Ördög Nóra műsorvezetésével. Hazánk ismert emberei igyekeznek bebizonyítani a MasterChef két vérprofi séfjének, Nyíri Szásának és Mizsei Jánosnak, hogy a konyhaművészet terén is tehetségesek. Az un. “torkos hétvégéken” gasztró tematikájú filmekkel találkozhatnak a csatorna nézői. Látható lesz a még mindig méltán népszerű Ízek, Imák, Szerelmek című film Julia Roberts főszereplésével.  A Pincérlány édesen is csípős című filmben egy álmos amerikai kisváros vendéglőjének életét ismerhetik meg a nézők.  A hely a pitéiről, és a három bohókás pincérnőjéről ismert. Jenna a világ legkülönlegesebb pitereceptjeit alkotja meg. Az élete akár teljes is lehetne, de boldogtalan a házassága, teherbe esik és beleszeret az új nőgyógyászába. A Sülve – főve című filmben Amanda (Sarah Michelle Gellar) egy hajdan jó hírnévnek örvendő étterem tulajdonosa és séfje. A családi örökséggel nem éppen ügyesen sáfárkodik, vonzóbb a külseje, mint a konyhája. Egy napon belép vendéglőjébe és életébe a megálmodott férfi. Tom (Sean Patrick Flanery) megnyerő modorú, sikeres üzletember. A Derült égből fasírt 1-2 amerikai animációs filmben Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Hétköznaponként számos népszerű gasztrósorozat és híres séf műsora látható, mint például; Spencer félórás fogásai, A latin konyha titkai, Watts – grillezés egyszerűen, Sütimester, Főzz otthon Jamie-vel, Egyszerűen Nigella, A fickó F-fel.

 

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Viasat6 37 D
LiChi TV 49 E

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott