Ugrás a tartalomra

Fél évig felez a UPC Direct

UPC Direct logoA UPC Direct szeptember 4-étől indítja el "Fél évig, fél áron" elnevezésű kedvezményes előfizetői kampányát, melyben – többek között – három legkedveltebb műholdas TV-csomagját különböző konstrukciókban, fél évig fél áron teszi elérhetővé. A műholdas szolgáltató Direct Medium és Direct+ csatornacsomagjai csak smart kártyával valamint smart kártyával és mediaboxszal is megrendelhetőek, és mindkét konstrukció esetében érvényes a fenti kedvezmény. A SuperPak csomagra smart kártya és DVR mediabox konstrukcióban fizethetnek elő az ügyfelek fél évig fél áron. Emellett a felvétel funkciót biztosító Direct DVR, a 11 HD csatornát tartalmazó Direct HD és a 2 mozicsatornás FilmBox Pak prémiumcsomagok is 6 hónapon keresztül érhetőek el fél áron.

A Direct Medium a szolgáltató "leggazdaságosabb" csomagjának számít 65 csatornájával, amely az egész családnak nyújt szórakozást gyerek-, szórakoztató-, ismeretterjesztő-, és zenecsatorna kínálatával. A Direct+-nál már 88-ra nő a csatornaválaszték, még több sportcsatornával, ráadásul ebben már megtalálhatóak az AXN, Discovery és a Viasat adók is. Így méltán ez a "legnépszerűbb" csatornaválogatása a UPC Directnek.  A luxuskivitelű tévézést a maga 101 csatornájával a SuperPak összeállítás nyújtja. A "legszórakoztatóbb" csomag elnevezést kiérdemelt SuperPak-ot 12 HD csatorna és a DVR funkció teszi teljessé.

"A UPC Direct üzletstratégiájának középpontjában az ügyfél áll, amit az HBO GO szolgáltatás bevezetése mellett a "Fél évig fél áron" kampányunkkal is igyekszünk megmutatni, kézzelfoghatóvá tenni számukra. Úgy gondolom ez a lehetőség jelentős kedvezményt és kompromisszumok nélküli választási lehetőséget nyújt, bármely konstrukciót is rendelik meg leendő ügyfeleink." — mondta el Jim Helfgott, a UPC Direct márkanéven Magyarországon is szolgáltató UPC DTH S.à r.l. marketing és értékesítési alelnöke, majd hozzátette: "A "Fél évig fél áron" kampányunk célja, hogy minél több ügyfelünk részesüljön a kedvezményből, ezért elsősorban a UPC Direct három legkedveltebb csatornacsomagjára dolgoztuk ki ezt az egyedülálló akciót."

"Fél évig fél áron" kedvezményes csomagok:

Direct Medium (65 csatorna)
    Smart kártyával: 990 forint 6 hónapig, utána 1990 forint
    Smart kártyával és mediaboxszal: 1490 forint 6 hónapig, utána 2990 forint

Direct+ (88 csatorna)
    Smart kártyával: 1620 forint 6 hónapig, utána 3240 forint
    Smart kártyával és mediaboxszal: 2120 forint 6 hónapig, utána 4240 forint

SuperPak (101 csatorna)
    Smart kártyával és DVR mediaboxszal: 3115 forint 6 hónapig, utána 6230 forint

Direct DVR (videorögzítő funkció)
    500 forint 6 hónapig, utána 1000 forint
   
Direct HD (11 HD csatorna)
    500 forint 6 hónapig, utána 1000 forint

FilmBox Pak (2 mozicsatorna)
    490 forint 6 hónapig, utána 990 forint

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott