Ugrás a tartalomra

Fergeteges filmáradattal indul a Paramount

Paramount Channel logoA hazánkban a világon harmadikként debütáló Paramount csatorna a legnagyobb mozifilmek válogatását hozza el otthonunkba, hogy egy jót nevethessünk, reszkethessünk, vagy éppen elgondolkodhassunk a legendás amerikai filmstúdiók egy-egy remekművén. A csatorna indulásával olyan szupersztárokkal osztozhatunk estéinken, mint Angelina Jolie, Liv Tyler, Johnny Depp, Kevin Spacey, Patrick Swayze vagy Robert De Niro.

Igazi sztárparádéval és tematikus napokkal indít a február 14-én debütáló csatorna. Hogy az elmúlt évek bombasikereit felvonultató kínálatból a lehető legkönnyebben ki tudjuk választani a hangulatunkhoz illőt, tematikus blokkok segítenek majd, amelyek műfaj szerint rendezik egy-egy napra a legendás filmalkotásokat.

A „Pörgős Hétfőkön” a legnagyobb sikerű akció- és kalandfilmek közül válogathatunk, mint a Jurassic Park trilógia, Pitch Black - 22 évente sötétség, SID 6.7 - A tökéletes gyilkos Denzel Washington és Russel Crowe főszereplésével, a Légörvény, vagy a Ragadozók.

Másnap, a „Piszkos Kedden” a legizgalmasabb krimiken és thrillereken izgulhatunk: láthatjuk például a Közönséges bűnözőket Kevin Spaceyvel, Robert De Niro remek gonoszkodását a Cape Fear - A Rettegés fokában, vagy A félelem országútján és a Manhattanre leszáll az éj című alkotásokat.

A könnyed szórakozás rajongóinak kedveznek majd a „Pezsgő Szerdák”, hiszen ezeken az estéken szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb vígjátékok lepik el a csatornát. Újra csajozni indulnak a Diszkópatkányok, de olyan filmek is adásba kerülnek, mint a Patrick Swayze és Wesley Snipes női ruhás főszereplésével készült Wong Foo, kösz mindent! - Julie Newmar, a Vámpír Brooklynban, Liv Tyler is remekel az Érzéki csalódásban, de Néma Bob is újra megszólal Shop-show-ban.

A péntek este pedig a hét filmjéé: igazi nagyágyúkkal találkozhatunk majd. Olyan remekművekbe futhatunk többek között, mint a zseniális Nagy Lebowski, Angelina Jolie egyik legkobb alakítása, a Határok nélkül ,az Alfie, a Boldogító nem, A császárok klubja, vagy Az Időjós. A szombat esték pedig igazán pikánsnak ígérkeznek: ekkor kerülnek többek között műsorra a csatorna korhatáros alkotásai, például a minden képkockáján  hollywoodi nagyágyúkat felvonultató Rövidre vágva, Az utolsó belövés Tim Roth és Tupac Shakur remekelésével, a Félelem és reszketés Las Vegasban Johnny Deppel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott