Ugrás a tartalomra

FIFA Klubvilágbajnokság kizárólag az M4 Sporton

M4 Sport logoA közmédia örömmel jelenti be, hogy a 2015-ös, illetve a 2016-os FIFA Klubvilágbajnokságot is az M4 Sport közvetíti, magyarországi kizárólagos sugárzási joggal. Idén a tornát december 10. és 20. között rendezik meg Japánban. A FIFA Klubvilágbajnokságon a kontinensek legjobb klubcsapatai mérik össze erejüket, idén Európát a Bajnokok Ligája győztes FC Barcelona képviseli.

A Klubvilágbajnoksággal a közmédia tovább gyarapította a FIFA-portfólióját, hiszen már korábban eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2018-as világbajnoki selejtezőit, továbbá a 2018-as és 2022-es labdarúgó-világbajnokságok összes mérkőzését a közszolgálati média közvetíti. Ezenfelül a jövő évi futsal világbajnokság, valamint az U17-es és U20-as női labdarúgó-világbajnokságok közvetítései jogaival is a közszolgálati média rendelkezik.

Az M4 Sport küldetése a kiemelt jelentőségű magyar és nemzetközi sportesemények közvetítése, a sport népszerűsítése. Cél, a lehető legtöbb sportág bemutatása, minél több néző elérése, valamint a sportolás megszerettetése.

A közmédia továbbra is a sport elkötelezett híve és támogatója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott