Ugrás a tartalomra

FilmBox a T-Home műholdas kínálatában

T-Home logo2013. januárjától módosul a T-Home műholdas kínálata, többek közt elérhetővé válik a FilmBox csatorna, áttekintjük a fontosabb változásokat.

Szokásos, év eleji, nagyobb változáson esik át a T-Home műholdas kínálata 2013. januárjában. A legfontosabb változás talán, hogy a kábel- és az IPTV paltformokon már régebb óta megtalálható FilmBox csatorna is elérhetővé válik, "Családi" vagy magasabb programcsomag előfizetése esetén. A SAT1 csatorna kikerül a "Családi" csomagból, csak a "Speak"-ben lesz elérhető, a Travel Channel pedig egyáltalán nem lesz része a kínálatnak.

Érdemes külön kiemelnünk a Hálózat TV esetét, mely szintén kikerül a kínálatból. Hogy ez azért történik-e, mert a pár hónappal ezelőtt felröppent hírek szerint megszűnik a csatorna, vagy egyéb okból, nem tudni, hiszen azóta nagy a csend ebben a kérdésben.

Meglepő a Fishing & Hunting csomagváltása, mely eddig prémium csatornaként vagy az "Extra" csomag részeként volt elérhető, januártól a felnőtt tartalmakat kínáló "Nightlife" csomagba kerül (illetve továbbra is elérhető mard az "Extra" csomagban).

Tartogattunk egy jó hírt a végére, bővül a HD csomag, a magyar műholdas szolgáltatók közül elsőként a T-Home kínálatában válik elérhetővé a Spektrum HD.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott