Ugrás a tartalomra

FilmBox csatornák már a DIGI-nél is

DIGI logoA FilmBox három mozicsatornája is a DIGI kínálatába kerül – jelentette be az SPI International.

Június 1-én debütál a FilmBox a DIGI műholdas hálózatában. A nemrég kialakított új, prémium DIGI film csomag, a FilmMix, három FilmBox csatornát,  a FilmBoxot, a FilmBox Familyt és a FilmBox Plust tartalmazza. 

„A FilmMix mozicsomag kialakítása során arra törekedtünk, hogy népszerű, minőségi filmeket tartalmazó csatornákat válasszunk, hogy nézőink minden igényét ki tudjuk elégíteni” - mondta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

A FilmBox olyan mozicsatorna, amely mindenkit megcéloz. Amerikai és európai mozik széles választékát kínálja, például Quentin Tanatino filmjeit, kung fu és akció darabokat Jackie Chan, Steven Segal közreműködésével, de sikeres TV sorozatok, mint  például a Borgiák és a BBC 3+1 testőr („The Musketeers”) is a kínálat részét képezik. A FilmBox Family programjai mindenkit megcéloznak, így a család együtt tudja élvezni a filmeket.

„Mivel folyamatosan erősítjük a FilmBox márka jelenlétét Magyarországon, nagy izgalommal várjuk a prémium mozi csomagunk bevezetését a DIGI platformján, amely Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója. Örülünk, hogy a minőségi szórakoztató tartalmunkat immár a DIGI előfizetői is élvezhetik” - mondta Fülöp Tamás, az SPI/FilmBox  magyarországi Country Managere.

A FilmBox csatornákat  a Filmbox International Ltd terjeszti, amely teljes egészében a Kino Polska TV S.A. tulajdona, amelynek   pedig legnagyobb részvényese az  SPI International BV. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott