Ugrás a tartalomra

FilmBox Live már LG Smart televíziókon is

FilmBox Live logo2013. március 1-től a FilmBox mind a hat csatornája, a FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra, FilmBox Extra 1, FilmBox HD is elérhető az LG Smart TV tulajdonosok számára. A FilmBox Live olyan filmeket kínál, mint a Donald Trump: Az Ingatlanmogul és Médiakirály; Rolling Stones Scorsese szemével; Én, Pán Péter; Lady Chatterly, valamint március 6-án debütál a különleges szórakozást ígérő Rúzs és Vér című sorozat.

Az LG Smart TV-ken közvetlenül érhetők el olyan internetes tartalmak, amelyek felülete kifejezetten a TV képernyőjéhez lett igazítva. Ezeken a Prémium tartalmakon felül már több száz alkalmazás közül is válogathatunk. A Smart felületen történő navigálás pedig egyszerűen gyerekjáték az LG által fejlesztett Magic Remote mozgásérzékelős távirányítónak köszönhetően. A gyártó Smart TV-i — az okostelefonokhoz hasonlóan — közösségi hálózati szolgáltatásokat is kínálnak a Social Center alkalmazáson keresztül.

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., Tandem és számos további, elismert és minőségi tartalmakat előállító cég. Az SPI elkötelezett a legújabb technológiák mellett, melyek segítségével a nézők könnyedén élvezhetik a tartalmakat. Legújabb, FilmBox Live applikációja fejlesztésével a vállalat online TV csatornákat biztosít, valamint igény szerinti válogatási lehetőséget az internet hozzáféréssel rendelkezők számára. Az SPI a jövőben is az otthoni szórakozásra fókuszál, és újabb és újabb szolgáltatásokat fejleszt szerte a világon.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott