Ugrás a tartalomra

FilmBox tematikus csatornák az Antenna Hungáriánál

mindiGO Sport logoA FilmBox kínálatában megtalálható tematikus csatornák széles palettájából három is elérhetővé vált az Antenna Hungária újonnan indult mindiGO Sport csomagjában. A FightBox, Fast&FunBox HD és GameToon HD csatornák műsorai változatos szórakozási lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik a kevésbé hagyományos sportokat kedvelik, hiszen a kínálatban a küzdősportok mellett az e-sport és az extrém sportok kerülnek előtérbe.

A mindiGO Sport az Antenna Hungária újonnan indult műsorterjesztési szolgáltatása, amelyet szélessávú platformokon keresztül érhetnek el a nézők. Az előfizetéses csomag lineáris és lekérhető média szolgáltatások (VOD) igénybevételéhez biztosít hozzáférést, valamint egyedi tartalmakat, videós összefoglalókat és second screen megoldást is tartalmaz, Android és iOS eszközökre letölthető applikációval.

A hagyományosabb sportközvetítések mellett a szolgáltatásban teret kapnak az extrémebb, különlegesebb sportok is. A FightBox HD-n a karate, kick-box, judo és jiu-jitsu mellett közel 40 irányzat legjobb külföldi mérkőzéseiből válogathatnak a küzdőportok kedvelői, míg a Fast&FunBox HD az extrém sportok adrenalinfokozó és akciódús egyvelege, ahol lélegzetelállító pillanatokban gazdag versenyeket követhetnek végig a nézők a világ számtalan pontjáról. Az autóversenyzés és a motokrossz mellett szörf, snowboard, wakeboard, valamint síelés és bázisugrás is megtalálható a csatorna által közvetített sportversenyek között. A GameToon HD a gamerek és e-sport rajongók otthona, ahol a népszerű videójátékok bemutatása mellett óriási nyereményekért folyó e-sport versenyeket követhetnek végig az igazán elhivatott rajongók.

Az új előfizetők számára az első 30 napban ingyenesen érhető el a teljes kínálat, azaz minden, a csomagban szereplő, külföldi és magyar tematikus sportcsatorna összes élő adása és a videós sporthírek is. A kiemelt eseményeket a kommentfalon lehet követni, ahol az online kommentátorok kiegészítő statisztikákat, plusz információkat, valamint képeket és videókat is megosztanak. A kedvenc műsorokról, sporteseményekről, illetve bármilyen tematikáról értesítést lehet kérni, a szűrőket használva pedig egy gombnyomással személyre szabható a tartalom. A tematikus csatornák kínálata weben, a sport.mindigo.hu címen vagy az applikációban történő regisztráció után érthető el, a műsorokat az élő adás után vissza is lehet nézni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott