Ugrás a tartalomra

Filmóriással erősít a Viacom

Paramount Channel logoA világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom hazai portfólió-bővítéssel készül a következő évre, a Paramount Stúdió legnagyobb filmjeivel is találkozhatnak a hazai nézők a médiavállalat kínálatában.

Az ősz nagy híre, hogy 2014-ben jön az új mozicsatorna, a Paramount. Azt láttuk, hogy a jó tartalmakra még az olyan jól ellátott piacon, mint Magyarország is szükség van. A Paramount a világ egyik legnagyobb filmes bázisával rendelkezik, így ez az igény találkozott a mi expanziós törekvéseinkkel.”-mondta Bartosz Witak a médiavállalat Közép Kelet Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

Az új csatorna kínálatában szerepelnek majd a Paramount Stúdió legnagyobb filmjei, a régi klasszikusoktól a legújabb mozifilmekig, valamint ezeket kiegészítve válogatott tartalmakat, sikersorozatokat is láthatunk majd független filmforgalmazóktól. A Viacom portfóliója mára az egész család szórakoztatását lefedi 2-től 49 éves korig, a Paramount Channel óriási filmtárával tovább erősít a 18-49-es korosztálynál.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott