Ugrás a tartalomra

Fishing and Hunting, Prizma TV és Reflektor TV a DIGI kínálatában

DIGI logoHárom új tematikus tévécsatornával bővült a DIGI kínálata! A távközlési vállalat digitális kábeltelevízió szolgáltatása a The Fishing and Hunting, a Prizma Tv és a Reflektor Tv csatornákkal gazdagodott, melyeket az előfizetők 2011. november 24-től érhetnek el a DIGI választékában.

A Reflektor TV a hazai és a külföldi sztárok mindennapjaiba enged betekintést, különleges történetekkel, exkluzív interjúkkal várja a hírességek iránt érdeklődő közönséget. A Prizma TV-n a humor kedvelői válogathatnak a különböző tartalmak közül, a klasszikus külföldi komikusok produkciójától, a legnépszerűbb vígjátékokig és sorozatokig. A The Fishing and Hunting főként azokat a férfi nézőket célozza meg, akik számára a vadászat és a horgászat mindig is népszerű időtöltést jelentett.

A három új digitális csatornával együtt közel 70 tévécsatorna áll az előfizetők rendelkezésére, s már havi 2800 Ft-tól bárki számára elérhetőek.

A csatornák a következő frekvencián találhatóak:

Budapest - 402 MHz: Reflektor TV, PRIZMA, The Fishing & Hunting

Debrecen - 770 MHz: PRIZMA TV, 786 MHz: Reflektor TV, The Fishing & Hunting

Hatvan, Kiskunhalas, Dunaújváros, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Szolnok,  Győr, Veszprém, Kecskemét, Gyöngyös, Salgótarján, Bátonyterenye, Várpalota, Százhalombatta, Oroszlány, Kaposvár, Békéscsaba, Békés, Tiszaújváros - 746 MHz: Reflektor TV, PRIZMA Tv, The Fishing & Hunting

Eger, Komló és Zalaegerszeg városokban a csatornák egyelőre nem elérhetőek.

A csatornák beállításához "Kézi keresés"-t kell alkalmazni a megadott frekvenciákon.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott