Ugrás a tartalomra

Fit HD a MinDig TV Pluszon

Fit HD logoAz 1980-as évek TV tornája napjaink technikai vívmányival megerősítve, ez a Fit HD, amely kora reggeltől késő estig az otthonunkba hozza az egészséges mozgás örömét. A streamelt élő televízióadással működő Fit HD az egészség megőrzésében, a napi kellő mozgásmennyiség elvégzéséhez nyújt segítséget mindenkinek fitnesz, aerobic, jóga, alakforma, baba-mama torna, bailar aerobik, iron box, port de bras, preventív gerinctorna műsoraival. Az adások segítségével azok is megmozgathatják testrészeiket –otthonukban, kényelmesen–, akiknek nincs idejük edzőterembe menni.

A MinDig TV Plusz (HbbTV) a televíziózás új dimenzióját kínálja a felhasználóknak, akik a távirányító piros gombjának megnyomásával érhetik el az ingyenes interaktív és szórakoztató tartalmakat, melyek között élő televízió- és rádiócsatornák, hírek és időjárás jelentés, részletes műsorújság, játékok és videotár is megtalálható. A szolgáltatás nagy előnye, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető.

Az élő televíziós-csatornák között olyan népszerű témák voltak már eddig is elérhetőek, mint a horgászoknak szóló Fishing and Hunting adás vagy az iConcerts és C Music TV zenecsatornák.

A MinDig TV Plusz szolgáltatás előfizetési díj nélkül érhető el mindazok részére, akik rendelkeznek a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges feltételekkel. Nyomja meg a piros gombot, és eddzen Ön is otthonában!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott