Ugrás a tartalomra

Fit HD - Mozgasd meg!

Fit HD logoTöbb új tévécsatorna is bemutatkozott a nemrégiben zárult Media Platform 2013 konferencián, köztük a hiánypótló Fit HD is.

A konferencia lehetőséget biztosított arra, hogy a kábelszolgáltatók felfigyelhessenek az új csatornákra, és a Fit HD-nak sikerült is a középpontba kerülnie, rendkívül impozáns standjával és bemutatójával.

A csatorna olyan új tartalmat kínál, ami Magyarországon eddig nem volt elérhető. Műsoruk minden nap reggel 6-tól este 10-ig érhető el, ez idő alatt a nézők egy-egy órás edzéseket nézhetnek/csinálhatnak végig. A csatorna kínálatában kilenc féle edzés érhető el, többek között az aerobic, a jóga és az iron box is. A mozgás öröme mindenkié, ezért terveik közt szerepel a nyitás több korosztály felé is, hamarosan baba-mama illetve szenior (ÖTYE) torna is színesíti majd a programkínálatot.

Céljuk, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi edzés lehetősége, különösebb anyagi beruházás nélkül. Az edzők csak olyan eszközöket használnak, amelyek megtalálhatók bármely háztartásban, mint például az ásványvizes palack.

Elmondásuk alapján sikerrel zárták a konferenciát, sok kábelszolgáltató komolyan érdeklődik a Fit HD iránt, melyre december 31-ig kedvezményes áron szerződhetnek.

A csatorna iránt érdeklődő nézők betekintést nyerhetnek a műsorba, hiszen jelenleg még ingyenes elérhető adásuk a weboldalukon (fithd.hu).

Megmozgatná? Kérje a Fit HD csatornát kábelszolgáltatójánál!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott