Ugrás a tartalomra

Foci-vb HD-minőségben, előfizetési díj nélkül a MinDig TV-n

MinDig TV logo2010. június 11-étől a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás felhasználói előfizetési díj nélkül, HD-minőségben nézhetik a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság mérkőzéseit a közszolgálati televízió m1 HD és m2 HD csatornáin.

A MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás egyedülálló lehetőséget kínál a futballrajongó nézők számára: a 2008-as nyári és a 2010-es téli olimpia nagysikerű, HD-felbontású közvetítését követően 2010. június 11-étől a MinDig TV felhasználók előfizetési díj nélkül, HD-minőségben nézhetik a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság mérkőzéseit a közszolgálati televízió m1 HD és m2 HD csatornáin. Az Antenna Hungária Csoport májusban elindította a MinDig TV foci-vb akciójának kommunikációs kampányát, ennek keretében azok között, akik MinDig TV matricás készüléket vásárolnak és számlamásolatukat visszaküldik, egy Citroen C3 személygépkocsi és egy Panasonic plazmatelevízió kerül kisorsolásra.

Folyamatosan növekszik a MinDig TV matricás készülékek választéka, immáron 10 féle dekóder és 79 integrált televíziókészülék típus található a kínálatban. Egyre több boltban és üzlethálózatban kapható MinDig TV matricás készülék, jelenleg országszerte több mint 600 üzletben vásárolhatunk ilyen vevőeszközt.

Annak érdekében, hogy a lakosság tájékozódását még jobban segítse a digitális átállással kapcsolatos teendőket illetően, az Antenna Hungária Csoport Hivatalos MinDig TV Üzlethálózat kialakítását indította el. Az üzlethálózat kialakításának fő célja, hogy a szolgáltatás iránt érdeklődők számára magas szakmai színvonalon biztosítsa a MinDig TV szolgáltatás megismerését, a vételhez szükséges eszközök, valamint további információk beszerzését a bolti eladóhelyeken. A hálózat tagjai az üzlethelyiség bejáratánál ’Hivatalos MinDig TV Üzlet’ emblémával jelzik a vásárlóknak, hogy náluk szakszerű és teljeskörű tájékoztatást is kapnak a MinDig TV vevőberendezések mellé.

Azok a kiskereskedelmi egységek, amelyek vállalják, hogy folyamatosan forgalmaznak MinDig TV matricás vevőberendezéseket, csatlakozhatnak a hálózathoz. Elsőként az Euronics országos hálózat – összesen 126 üzlet - csatlakozott a Hivatalos MinDig TV Üzlethálózat programjához. Az Euronics üzletekben a május végén elindult MinDig TV Extra kódolt, előfizetéses csatornákat kínáló szolgáltatására is elő lehet fizetni.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott