Ugrás a tartalomra

Folytatja a sikeres együttműködést a Telenor Magyarország és az RTL Magyarország

A két társaság újabb megállapodásának köszönhetően, az eddigi sikeres együttműködés folytatásaként a Telenor MyTV előfizetői továbbra is élvezhetik az RTL Most+ exkluzív tartalmait. Az ősz folyamán több népszerű sorozat epizódjai már a televíziós premier előtt megtekinthetők lesznek az online platformon.

 

Megállapodott a folytatásban az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD és a Telenor Magyarország Zrt. A Telenor MyTV online tévészolgáltatás volt az első, ahol 2019-ben elérhetővé váltak az RTL Most+ exkluzív tartalmai. Mindkét fél célja, hogy prémium minőségű szolgáltatást és értékes tartalmat nyújtson az ügyfelek számára. Az ezen alapokra épülő sikeres együttműködés folytatásaként a felek elkötelezték magukat az újabb megállapodás mellett.  A gyümölcsöző közös munka eredményeként megszülető megállapodásnak köszönhetően a Telenor MyTV előfizetői továbbra is élvezhetik az RTL Most+ platform folyamatosan megújuló tartalmait.

 

A dinamikusan fejlődő RTL Most+ platform legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse, egyedi élményt nyújtva ezzel a felhasználóknak. A platformon HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

 

“A szórakozás többképernyős lehetősége ma már alapvető elvárás. Nagyon örülünk annak, hogy az eddigi eredményes együttműködésre, az RTL MOST+ bizonyított sikerére építve a Telenor Magyarországot továbbra is partnerünknek tudhatjuk és a MyTV előfizetőinek lehetősége van az RTL Most+ platform tartalmainak elérésére.”   – fogalmazott Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális -és üzletfejlesztési igazgatója.

 

„A szórakoztatás jövője a ma elérhető szolgáltatásokon alapul. Olyan partner szolgáltatások, mint amilyen például az RTL Most+ biztosítják azt az alapot, amire a jövő televízióját építjük. Ezért kiemelkedően fontos a jelenlegi lépés, amely révén az RTL Most+ továbbra is elérhető előfizetőink számára. Folyamatosan építkezünk, hogy a szórakoztatás következő szintjére lépjünk és ehhez kell ez a biztos alap.” – mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

 

Exkluzív tartalmak az őszi időszakra

 

Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál az ősz folyamán is, amelyek garantált szórakozást jelentenek a Telenor MyTV előfizetőinek; a Drága örökösök záró évadának első részét már szeptember 18-tól láthatják a sorozat rajongói, majd a közönségkedvenc epizódjai a televíziós premier előtt már egy nappal megtekinthetők lesznek az online platformon.

 

Szeptember 25-től az RTL Most+ felületen lesznek visszanézhetők az RTL Klub sikersorozatai. Elsőnek a nagysikerű Mellékhatást tekinthetik meg a felhasználók, majd október 9-től a Jófiúk, október 23-tól pedig a 2020. év Magyar Filmdíj legjobb sorozatának ítélt Alvilág epizódjait nézhetik meg egy-egy hónapon át az érdeklődők.

 

Október 4-től, az AMC Networks Spektrum Home csatorna közönségkedvenc talkshowja, a NőComment legújabb epizódjai már egy héttel a televíziós premier előtt, elsőként az RTL Most+ platformon lesznek elérhetők.

 

Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül az RTL Most+, ahol a krimik és a bűnügyi dokudrámák rajongói olyan tartalmak közül választhatnak, mint az RTL Klub bűnügyi riportmagazinja, a Bűnös lelkek, Manson: Az elveszett felvételek, Végzetes vonzalom, Óvakodj a szomszédodtól!, Elásott bűnök.

 

A hírek szerelemesei minden hétköznap a 22:00 órától megtekinthető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a legfrissebb eseményekről az RTL Most+ felületen.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott